Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Antiparos Homes (Antiparos, Kreikka)

Koko talo/asunto Antiparos Homes (Antiparos, Kreikka)

Antiparos Homes

Kaunis lomamökki, josta on näkymät rannalle perheille tai 5 hengen ryhmille Loma-asuntojen vuokraus on todella tilava 140 neliömetrin kivitalo, joka on rakennettu maahan ja alemmalle tasolle.Loma-asunnon pohjakerroksessa on keittiö, ruokailutila ja oleskelutilat sekä wc. Tässä ylellisessä talossa on suuri avokeittiö, jossa on kaikki modernit laitteet (sähköliesi, uuni, jääkaappi, vedenkeitin, Nespresso-kone, leivänpaahdin, astiat). Keittiö johtaa suureen avoimeen ruokailutilaan ja olohuoneeseen, jossa on mukavat sisäänrakennetut pehmusteet.Alemmassa kerroksessa huvilan vuokrat ovat 2 master sviittiä, joissa on oma kylpyhuone. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on king-size-parivuode ja ylimääräinen yhden hengen vuode. Toisessa makuuhuoneessa on king-size-parivuode. Tämä ylellinen talo mahtuu viihtyisästi korkeintaan 5 hengelle. Lisäksi voimme asentaa lasten sänkyjä, vauvansänkyä ja syöttötuolia pyynnöstä.Talossa on tilava oma veranta, jossa on pergola, ruokapöytä ja viihtyisä oleskelualue, jossa kävijät voivat istua, rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Verannalla on esteetön näköala rannalle sekä Antiparoksen kylänäkymä.Tuoreita liinavaatteita ja pyyhkeitä tarjotaan kahdesti viikossa. Siivouspalvelu ja yksityinen kokki on saatavilla pyynnöstä. Jokainen huvila on varustettu pesukoneella, silitysvälineellä, 50 tuuman LED-TV: llä, jossa on NETFLIX, täysin ilmastoitu kaikissa huoneissa ja olohuoneissa, nopea WiFi ja ethernet-portit.Pienet lemmikkieläimet ovat tervetulleita, mutta tupakointia ei sallita sisätiloissa.Antiparos Homesin aurinkoisille terasseille muodostuu puutarha, jossa on kukkivat pensaat ja viiniköynnökset. Niille, jotka haluavat leipoa, on mukavat aurinkotuolit; niille, jotka haluavat hieman varjoa, on pergola-katettu oleskelu- ja ruokailualue. Ulkogrilli antaa sinulle mahdollisuuden ruokailla kuten paikalliset tuoreista meren antimista. Nopea Wi-Fi, joka on saatavilla kaikissa tiloissa, antaa mahdollisuuden jakaa valokuvia matkallasi ystävien kanssa kotiin.Antiparos Homesin valoisat ja avoimet sisätilat ovat kaunis yhdistelmä perinteisiä vaikutteita ja modernia tyyliä. Kalkitut kiviseinät olohuoneessa antavat valolle pomppia avaruuden ympärille, nyökkää saaren historialliseen arkkitehtuuriin. Taotut sementtilattiat ovat koko ajan viileä hengähdystauko, jos olet ollut kuumassa hiekkarannassa koko päivän. Slipcovered sisäänrakennetut bankettit olohuoneessa ovat hiljaa kutsuvia, ja siellä on yhtä viihtyisä ruokailutila täysin varustetussa keittiössä.Vanhojen ja uusien sekojen yhdistelmä on huviloiden makuuhuoneissa, joissa on kalkitut seinät, melko peitot sängyillä ja huolellisesti valitut valot.Joten voit nauttia siitä kaikesta! Rannan läheisyys ja ainutlaatuinen rauhallisuus ja yhteys luontoon

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Nopea check-in / -out
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Surffaus
  3. Vaellusreitti
  4. Sukellus
Hotellin ominaisuudet
  1. LGBTQ+ -ystävällinen
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Antiparos Homes

  • Onko majoituspaikassa Antiparos Homes uima-allas?

    Kyllä, Antiparos Homes tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Antiparos Homes?

    Kyllä, Antiparos Homes noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Antiparos Homes pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Antiparos Homes tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Antiparos Homes?

    Lähellä majoituspaikkaa Antiparos Homes sijaitsevat nähtävyydet ovat Syros Port, Paradise Beach, Agios Ioannis Beach, Livadia beach, Pori, Chryssi Akti, Agia Anna, Vathi.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Antiparos Homes on?

    Majoituspaikan Antiparos Homes peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.