Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea (Callantsoog, Hollanti)

Hotelli Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea (Callantsoog, Hollanti)

Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea

Ainutlaatuiset, mukavat teltta-asunnot pienellä lomapuistolla 5 minuutin kävelymatkan päässä merestä. Kaksitoista ainutlaatuista, tilavaa teltta-asuntoa sijaitsevat dyyni-maiseman keskellä. Jokainen majoitus sijaitsee omilla onteloilla dyyneissä, ja siitä on näkymä ympäröivään luontoalueeseen tai majoitusvaihtoehtojen välillä. Viehättävien kalusteiden lisäksi voit nauttia rentouttavasta ja seurallisesta oleskelusta. Lapsille on vuodesohva (140x2 00 m) nukkumaan, lämpö ja ruoanlaitto tehdään puulämmitteisellä uunilla (puuta mukana), ja aitoja öljylamppuja, kynttilänjalkoja ja lyhdyt tarjoavat parran hehkun ilta-auringon jälkeen. dyynit. Jos tulet takaisin hiekkarannalla, voit huuhdella ne kiinnittämällä vesisäiliön ulkosuihkuun. Vain pumppaa vesi ämpäriin, ja yhdellä suurella roiskeella olet tyhjä. Pikemminkin vain ota nopea suihku? Het Zanenwater Dune Parkissa on mukavat terveyspalvelut. On 'jääkaappi'. jäähdytyslaatikon muodossa, joka toimii jäähdytyselementeillä. Keittiössä on kylmä juokseva vesi. Näistä ainutlaatuisista loma-asunnoista on kaksi vaihtoehtoa; 6 hengen muunnos, joka sopii viidelle aikuiselle ja yhdelle lapselle enintään 12-vuotiaille (NL-1759-08) ja 8 hengen mallille (NL-1759-09). Hoiliday-puistossa on suuri leikkipaikka childerenille. Yksi pyörä ja yksi vaunu ovat vakiona Tipi-teltassa. Vaunu on ihanteellinen lapsille rannalla k��velemisen aikana.Ulkoasu: Alakerta: (Olohuone (parivuode), Minikeittiö (puuhella), makuuhuone (parivuode), makuuhuone (kerrossänky)) wc, suihku, terassi, puutarha, puutarhakalusteetNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Petivaatteet; EsittääValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Vuokrataan, € 5 s. s./PysyäKeittiön liinavaatteet; Esittääwifi; VapaaPuu; sisältyvätCot; 7,50 € / oleskeluSyöttötuoli; ilmainen (pyynnöstä)

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Wi-Fi
  2. Ulkogrilli

Yhteystiedot

Uitlandseweg 3 , 1759JG , Callantsoog , Hollanti

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea

  • Onko majoituspaikassa Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea uima-allas?

    Ei, Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea?

    Kyllä, Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea sijaitsee?

    Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea sijaitsee osoitteessa Uitlandseweg 3, 1759JG, Callantsoog, Hollanti.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Unique, Comfortable Tent Houses On A Small Holiday Park A 5 Minute Walk From The Sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Sloterdijk, Bloemendaal Aan Zee, Bergen aan Zee, AFAS Stadion, Zaanse Schans, Castricum aan Zee, Den Helder Airport, Kaasmarkt.