Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! (Miami, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! (Miami, Amerikan Yhdysvallat)

Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel!

Uudistettu 21st Fl. Yksityinen yksikkö sijaitsee Coconut Grove -hotellissa! HUONEISTOSTA: Pysy tässä hiljattain kunnostetussa ja uudenaikaisessa yksikössä, joka tarjoaa kuvan ikkuna-näkymät Miamiin! Toiminnallisessa, tilaa säästävässä suunnittelussa on räätälöity kalustus, runsaasti säilytystilaa. Täydellinen, upouusi lattiat, ikkunahoitot ja kalusteet. Yksikössä on minijääkaappi, Keurig-kahvinkeitin ja tallelokero huoneessa.SIJAINTI: Tämä yksikkö sijaitsee entisen Sonesta-hotellin, nyt Hotel Arya, 21. kerroksessa Coconut Grovessa, ja sillä on pääsy kaikkiin hotellin mukavuuksiin!Huoneiston pääkohdat:- Ammattimaisesti sisustettu ja uusittu- Minijääkaappi-Turvallinen henkilökohtaisille tavaroille- Paljon tallennustilaa ja työtilaa-Wifi ja pysäköinti sisältyvät hintaan!Sinulle SAATAVAT HOTELLIT- 8. kerroksen uima-altaan reunalla on loputtomat näkymät lahdelle.- 2 ravintolaa, mukaan lukien Panorama-ravintola ja Peacock Garden Cafe- Kuntokeskus, 2 squash-kenttää ja yrityskeskus sekä valinnainen huonepalvelu, jos sinusta tuntuu oleskelevan.- Saatavilla kokopäiväinen concierge-palvelu, joka auttaa sinua kaikissa järjestelyissä.(Ei osapuolia tai tapahtumia sallita tiloissa ja niitä noudatetaan tiukasti - kiitos.)SUORITETTAVAN VÄLITTÄMISEN VÄLITTÄMINEN:Coconut Grove on niin paljon tarjottavaa. Trendikkäät kahvilat, taidegalleriat, ostosmahdollisuudet, yöelämä, puistot ja veneily ovat vain muutamia aktiviteetteja kävelyetäisyydellä tästä taiteellisesta kaupunginosasta.LÄHELLÄ KOSKEVAT PAINOT:- CocoWalkin kaupat, joissa on Cinepolis-elokuvateatteri, sekä suuri valikoima kauppoja ja ravintoloita kadun toisella puolella hotellista. Täällä on usein hienoa elävää musiikkia, mikä tekee siitä hauskan, rentouttavan ilmapiirin.- Kymmenen minuutin ajomatka Miamin keskustaan, jossa isännöi Mary Brickell Village-, suunnittelu- ja finanssipiirejä- Viiden minuutin ajomatka Coral Gablesille- Fairchildin kasvitieteellinen puutarha, yksi maailman ylellisimmistä kasvitieteellisistä puutarhoista, joka sijaitsee vain 4 km: n päässä Sonesta-hotellista.- South Beach ja Casa Casuarina.- Barnacle Historic State Park, Miamin vanhin talo, joka sijaitsee vain muutaman askeleen päässä rakennuksesta.- Vizcayan museo, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Coconut Groven keskustasta.- Miami Seaquarium ja Biscayne-luontokeskus Key Biscaynessa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Sonesta-hotellista.- Merrick Park -kylä, huippuluokan ja ylellinen ostospaikka.- Uusi Frost Museum of Science ja PAMM (Perezin taidemuseo Miami) ovat vain 8 mailin päässä!- Veneen ja vesiskootterin vuokraus saatavilla kadun toisella puolella.- Fresh Market vain lyhyen kävelymatkan päässä paljon herkkuja.- Kylpylöitä ja hemmottelua on saatavana ympäri kaupunkia.- Adrienne Arsht -taitekeskus on lyhyen taksimatkan päässä.- Ota koripallopeli American Airlines Arenalla tai Marlins Game Marlins Parkissa

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Yhteystiedot

2889 MCFARLANE ROAD , 33133 , Miami , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel!

  • Onko majoituspaikassa Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! uima-allas?

    Kyllä, Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel!?

    Ei, Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! sijaitsee?

    Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! sijaitsee osoitteessa 2889 MCFARLANE ROAD, 33133, Miami, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel!?

    Lähellä majoituspaikkaa Renovated 21st Fl. Private Unit Located In Coconut Grove Hotel! sijaitsevat nähtävyydet ovat South Beach, Miamin lentokenttä, Fort Lauderdale Beach, Miami Beach Boardwalk, Ocean Drive, Port of Miami, Art Deco District, Fort Lauderdale - Hollywood International Airport.