Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu (Lyon, Ranska)

Hotelli Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu (Lyon, Ranska)

Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu

PRESQU'ÎLE, huoneistohotellistudio - Part-Dieu-asema Huoneistotyyppinen studio, uusi, ei koskaan vuokrattu. erittäin moderni, mutta klassisella porvarillisella tyylillä, vuodesohvalla, vuodesohvalla, työpöydällä ja minikeittiöllä, jossa astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni / grilli, lasinen vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, tehosekoitin, astiat ja tarvittavat ruoanlaittoon, tervetuliaisjuoma vesipulloon ja palkoilla kahvikaakaota, teetä, teetä, maitoa aamiaiseksi. Hyvin lähellä osumajumalan asemaa.Erittäin mukavasti kalustettu ja varustettu studio, noin 23 m². Se sisältää päähuoneen, jossa on täysin varustettu keittiö ja ruokailutila, kylpyhuone WC: llä. Ihanteellinen lyhytaikaiseen oleskeluun LYONissa. Se sijaitsee 6. kerroksessa hissillä pienessä hiljaisessa osakehuoneistossa.Huoneisto sijaitsee ihanteellisella paikalla jumala-aseman välittömässä läheisyydessä (portit Alpes - villetteen oikeustaso)etuja:Halvempi kuin hotelli.Huolellinen siisteys ja hygienia (siivouksen tekee piika)Parempi kuin hotellihuone keittiönsa ansiosta: olet kotona.Kaikki tarvittavat laitteet ovat paikan päällä.Lakanat ja pyyhkeet.Smart TV -taulutelevisio kytkettynä, WiFi erittäin nopea optisen kuidun (70 mega) ansiosta.Äänieristys kotelon ja ulkopuolen välillä. Kaksinkertaiset ikkunaluukut voidaan tarvittaessa sulkea.Suuri autonomia ansiosta digikoodien pääsynhallintaan annetaan oma ainutlaatuinen koodisi loman ajaksi.Turvallisuutesi vuoksi: Airlockin etävalvonta.Vakuus pidätetään vaurioista tai varkauksista: 500 €. Palvelumaksu (siivous) 25 € lisämaksu / käynti oleskelun kestosta riippumatta.Tiukasti savuton huoneisto seuraavien matkustajien kunnioittamiseksi. Kiitos tiukasti noudattaa tätä ohjetta. Huoneisto on varustettu erittäin herkällä savunilmaisimella.Huoneistoon pääsy tehdään matkustajille itsenäisesti varauksen aikana ilmoitettujen tunnuskoodien ansiosta.Laiton toiminta on kielletty tiloissa ja käteismaksut kielletään. Jos etävalvonnassa havaitaan epäilyttävä toiminta, valitus tehdään heti LYONin 3. piirin poliisiasemalle.Part Dieu -aseman alue: Porte Alpes kohti Rue de la Villetteä, Frankfurtin aukion (linja-autoasema) ja intermodaalisen kuljetuskeskuksen suuntaan.Lähellä ostoskeskusta Jumalan ja Halles Paul Bocuzen osuudella.metrot3 ja t4 raitiovaunuPäärautatiet junalla Part-Dieun rautatieasemalla 50 metrin päässä.Rhonexpress-pyörä ja kuljetusasema Saint Exupéry -lentokentälle.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Mikroaaltouuni
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

63 Rue de la Villette résidence les terrasses de la gare, 1ere porte au 63 , 69003 , Lyon , Ranska

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu

  • Onko majoituspaikassa Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu uima-allas?

    Ei, Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu?

    Ei, Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu sijaitsee?

    Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu sijaitsee osoitteessa 63 Rue de la Villette résidence les terrasses de la gare, 1ere porte au 63, 69003, Lyon, Ranska.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu?

    Lähellä majoituspaikkaa Presqu'Île, Studio Appart-Hôtel - Gare Part-Dieu sijaitsevat nähtävyydet ovat Lyon St Exupéryn lentokenttä, Gare de la Part-Dieu, Vieux Lyon, Gare Lyon Perrache, Centre Commercial la Part-Dieu, Place Bellecour, Cité - Centre des Congrès, Part-Dieu Quarter.