Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor (Mount Desert, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor (Mount Desert, Amerikan Yhdysvallat)

Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor

Kävelymatkan päässä Koillis Harbor- upea sisustuksen huippuluokan mukavuudet Sijaitsee yksityisellä kaista Northeast Harbor, yksi kauneimmista satamista Maine, Big Fox on klassinen shingled mökki, jotka voidaan vuokrata erikseen tai yhdistettä. Big Fox sisältää 3 makuuhuonetta ja 2. 5 kylpyammeet (nukkuu 6), Kysy yhdisteen hinnat.Big Fox sijaitsee ihanteellisesti kävelymatkan päässä Village sen leipomoita, ravintoloita, antiikkiliikkeitä, taidegallerioita, ruokakauppa ja putiikkeja. Yhtä lähellä on Waterfront sen julkisen tenniskentät ja Harbor lautat ulkosaaristoon. Trail järjestelmä Acadia National Park ja Village yksityiset klubit pyöristää mukavuuksia lähietäisyydellä tämän kauniin omaisuuden. Northeast Harbor sijaitsee keskeisellä paikalla saarella yli 50 kilometrin vaellus ja pyöräily kuljetus polkuja Acadia National Park lähellä vaellus / pyöräily pysäköintialueet ja Stanley Brook moottori sisäänkäynti. Se on myös valitus viehättävä idyllinen ja kukoistava Village sen grand, historiallinen kesämökki kartanot päässä vuosisadan vaihteessa. Kauniisti rakennettu ja suunnitellut arkkitehti ja sisustussuunnittelija rakastava kosketus, Big Fox oli laajasti remontoitu maasta ylös vuonna 2010. Huomiota yksityiskohtiin monia mukautettuja ominaisuuksia takaa oleskelu, joka on täynnä mukavuutta ja hoitoa. Big Fox sisältää mukavuudet, kuten tyylikäs ja nykyaikaiset huonekalut, huippuluokan vuodevaatteet ja pyyhkeet, uusi 50 'taulutelevisio olohuoneessa, täysin kalustettu keittiö graniitti laskurit, alkuperäistä taidetta ja tulostaa merimaisema ja New England kohtauksia, uusi propaani grilli , istua ulkona ja ruokailutilat, hieno puunjalostus ja lattiat, pesukone ja kuivaaja. Perusteet ovat kauniisti maisemoitu kastelu. Tämä on ympärivuotinen koti, joissa on termostaattiohjattu lämpöä, langaton internet, puhelin, kaapeli-tv ja kaikki mukavuudet tarvittavat ihana Maine loma. Kaikissa huoneissa on kaunis kattotuuletin ja kylpyhuoneet sisältävät katon tuuletusaukot ja lämpö lisää mukavuutta. Big Fox Tiedot:Suunniteltu ensisijaisena kotiin, tämä on kolmen makuuhuoneen ja 2. 5 kylpy shingled mökki. Alakerrassa on olohuone, kirjasto ja jaettu kaasu takka välillä kaksi huonetta lisätä lämpöä viileät yöt. Suuri syö-keittiö on hyvin varustettu kaikki olennaiset hieno liesitaso. Puoli kylpy, puoli boot ja takki merkintä huone, ja tärkein etu sali vastaanotto loppuun ensimmäisessä kerroksessa.Toisessa kerroksessa on king makuuhuone kylpyhuone kylpyamme ja lasitettu suihku. Sali ohi sisäänrakennettu sohva lukemiseen tai nukkumisvaikeuksia johtaa toisen kuningatar makuuhuone, vyöryä makuuhuone jossa kaksi kaksoset, ja täysi kylpyamme kylpyamme / suihku käytävällä. Big Fox nukkuu 6. Ulkona elintilaa sisältää Adirondack tuolit edessä kuistilla ja ruokapöytä kuusi kivi terassi. On off-kadun pysäköinti 2-3 autoa.Hinnat tällä sivustolla ovat Big Fox vain. Pikku Fox näkyy VRBO 885864.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

3 Fox Lane , 04662 , Mount Desert , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor

  • Onko majoituspaikassa Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor uima-allas?

    Ei, Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Ei, Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor sijaitsee?

    Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor sijaitsee osoitteessa 3 Fox Lane, 04662, Mount Desert, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Lähellä majoituspaikkaa Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor sijaitsevat nähtävyydet ovat Acadia National Park, Saint Saviour's Episcopal Parish of Bar Harbor, Main Street, Bar Island, Hancock County-Bar Harbor Airport.