Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite

Key West Suites -hotelli - Adam Scott Rote -sviitti Tervetuloa viehättävään yksityiseen studio-huoneistoosi aivan Duval-kadulla! Vuonna 1919 rakennettua rakennusta kutsuttiin aiemmin Keskihotelliksi, koska se sijaitsee Duvalin keskeisimmällä paikalla, joka on Southard Streetin vieressä ja on vain askeleen päässä toisesta kerroksesta, josta on näkymät sekä Duval- että Southard-kaduille. Rakennuksessa oli kerran Chrysler / Desoto-autoliike, huonekaluliike ja myöhemmin vaatekauppa, kun Beatles tuli tekemään oston, jonka seurauksena kassat siirtyivät lattialle. Se on sittemmin kunnostettu kauniiksi taidegalleriaksi, kahdeksi ravintolaksi, baariksi ja yläkerran hiljattain remontoiduiksi huoneistoiksi. Komea massiivinen betonirakennus on erittäin hiljainen, joten et todella kuule suurta osaa Duvalista huolimatta siitä, että olet oikeassa Duvalissa. Tämä uskomattomassa paikassa ja hinnoitellaan sopivasti saamallesi ja sijainnillesi. Ehdottomasti kaikki on uutta, se purettiin ja tehtiin uudelleen ylhäältä alas. Lattiat ja keittiö ja kylpyhuone oli täysin revitty ja rakennettu uudelleen. Kaikki huippuluokan laitteet ovat aivan uusia. Lattia on täysin uusi, kattotuulettimet, uudet, valot, uudet, kylpyhuone valtavalla laattalattialla ja massiivisella lasiosalla, kaikki uudet ja uskomattomat. Kun kävelet sisään, olet hukkua Wow-tekijästä! Suurimmat kommentit, jotka kuulen vuokralaisilta, on hyvä sijainti, paljon suurempi kuin mitä voisin kuvitella, puhdas ja hiljainen. Saatat tarvita valkoisen kohinan koneen nukkumiseen, koska se on hiljainen. Joku, joka haluaa olla vanhassa kaupungissa Duvalissa ylellisessä tilassa, tämä on enemmän kuin mahtavaa. 677 neliömetrin studiohuoneistossa on 10-jalkainen katto tuulettimilla, 2 king-vuodetta (Sealy Posturepedic) ja Queen-kokoinen vedävä nahkasänky, valtava 55-tuumainen Samsung 4k -televisio, HD-kaapeli, Keurig-kahvinkeitin, täynnä keittiö kattiloilla, pannuilla, lautasilla jne., jääkaappi jääpalakoneella, liesi / liesi, täyspitkä peili, iso ikkuna Duval- ja Southard-kadulle päin, ilmainen äärimmäisen nopea xfinity Wi-Fi ja valtava ylellinen suihku huuhtelemaan suolaa meri. Southardin ja Duvalin nurkka on oikeassa alakerrassa, ja sieltä pääset lähelle yhtä suurta etäisyyttä Fort Zacharyn valtionpuiston rannalle, Mallory-aukiolle, Hemmingwayn taloon ja eteläisimmälle pisteelle. Vieressä on myös hienoa syömistä, nuudelikauppaa Kojin, thaimaa ja paras sushi Miso Happy, kuubalainen kahvikuningattare aamiaiselle ja lounaalle, avataan kahvia kadun toisella puolella erinomaisilla voileipillä, herra. Z: n juustoteetit kadun toisella puolella, parhaimmat vihannekset kahvilan kahvilassa, hienot ruokailupaikat korttelin sisällä, loistavat elävän musiikin baarit myös korttelin sisällä ja neljänneksen mailin päässä Zacheryn osavaltion puistosta.Sinun on voitava tuoda oma matkalaukkusi kaksi portaita ylöspäin, koska se on toisessa kerroksessa, eikä historialliseen rakennukseen ole hissiä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

601 Duval Street 203 , 33040 , Key West , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite

  • Onko majoituspaikassa Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite uima-allas?

    Ei, Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite?

    Ei, Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite sijaitsee?

    Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite sijaitsee osoitteessa 601 Duval Street 203, 33040, Key West, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite?

    Lähellä majoituspaikkaa Key West Suites Hotel - Adam Scott Rote Suite sijaitsevat nähtävyydet ovat Duval Street, Mallory Square, Ernest Hemingway Home and Museum, Southernmost Point, A&B Marina, Conch Harbor Marina, Sloppy Joe's, Annual Florida Keys Ocean Festival.