Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Hotel Apart Musee Du Louvre (Pariisi, Ranska)

Hotelli Hotel Apart Musee Du Louvre (Pariisi, Ranska)

Hotel Apart Musee Du Louvre

Viehättävä studio lähellä Rivoli / Pont Neuf / Louvrea Vähintään 4 yön majoittuminenRekisterinumero: 7510100425670Ylläpito: GLAMAPARISOta yhteyttä joukkueeseemme saadaksesi parhaan tarjouksen vierailustasi!Klikkaa 'Lähetä viesti' tarkistaaksesi huoneiston saatavuuden ja saat tarkan tarjouksen. Olemme hallinnoineet yli 60 huolellisesti valittua asuntoa vuodesta 2008 lähtien. Hyödynnä meidän:- Henkilökohtainen tervetuloa huoneistoon- Huoltotuki koko lomasi ajan- Tekninen opas, jossa on ohjeet siitä, miten kodin laitteita käytetään oikein- Naapuruusopas, jotta voit saada paremman tietämyksen alueestaToimitamme laadukkaita liinavaatteita ja pyyhkeitä (sama palveluntarjoaja kuin 4 tähden Pariisin hotelleissa), saippuaa, shampooa, wc-paperia, pesua ja astianpesuaineita. Loppusiivous sisältyy koko vuokraan. Keskitymme myös tarjoamaan sinulle parhaita palveluita viihtymään, kuten:* Rajoittamaton nopea WiFi-yhteys* Vapaat kansainväliset puhelut lankapuhelimesta (vapaat soluihin ja lankapuhelimiin Yhdysvalloissa, Ranskassa, Kanadassa ja lankapuhelimissa yli 100 maassa;* Kaapeli-tv, jossa on 200 kanavaa (joista osa englanninkielistä, kuten CNN, CNBC, Bloomberg, Sky-uutiset ...);Tämä viehättävä 27 m²: n studio sijaitsee rue des Bourdonnaisissa 1. kaupunginosan sydämessä Pont Neufin ja Place du Châteletin välissä.Laitteeseen päästettäessä on kaksi suurta kaapelia, jotka ovat käytettävissä huoneen molemmilla puolilla säilyttääksesi omaisuutesi.Olohuone tarjoaa sitten kaikki tarvittavat mukavuudet sohvalla, matala pöytä ja taulutelevisio. Sohva on vaihdettavissa queenbed, joka voi mukavasti isäntä pari. Olohuoneessa on myös ruokapöytä, johon mahtuu 4 henkeä.Internet, puhelin ja tv-kanavat ovat myös saatavilla saavuttaessa. Keittiö on erittäin hyvin varusteltu: jääkaappi / pakastin, keittotasot, mikroaaltouuni, astianpesukone, pesukone / kuivausrumpu, kahvinkeitin, leivänpaahdin ... ja avautuu olohuoneeseen.Kylpyhuoneessa on suihku, pesuallas ja wc.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Nopea check-in / -out
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Silitysvälineet
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio

Yhteystiedot

31, rue des Bourdonnais , 75001 , Pariisi , Ranska

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Hotel Apart Musee Du Louvre

  • Onko majoituspaikassa Hotel Apart Musee Du Louvre uima-allas?

    Ei, Hotel Apart Musee Du Louvre ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Hotel Apart Musee Du Louvre?

    Kyllä, Hotel Apart Musee Du Louvre noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Hotel Apart Musee Du Louvre pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Hotel Apart Musee Du Louvre tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Hotel Apart Musee Du Louvre sijaitsee?

    Hotel Apart Musee Du Louvre sijaitsee osoitteessa 31, rue des Bourdonnais, 75001, Pariisi, Ranska.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Hotel Apart Musee Du Louvre?

    Lähellä majoituspaikkaa Hotel Apart Musee Du Louvre sijaitsevat nähtävyydet ovat Eiffel torni, Disneyland Pariisi, Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä, Le Marais, Gare du Nord Paris, Louvre, 1st district Louvre, 9th district Opéra.