Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families (Felanitx, Espanja)

Hotelli Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families (Felanitx, Espanja)

Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families

Lomamökki, historiallinen kiinteistö kunnostettu. Erityiset perheet Rakennettu vuonna 1. 855, 'Ses Cases Noves' on tyypillinen mallorcan omaisuus, joka on hiljattain kunnostettu kokonaan. Talossa ylläpidetään perinteistä perinteistä arkkitehtuuria ja lisäksi se on sitoutunut huonekalujensa ja jakelunsa toimivuuteen ja nykyaikaisuuteen tavoitteenaan saada täydellinen nautinto ja rentoutuminen lomallasi.Päärakennuksessa on 4 kahden hengen makuuhuonetta, 1 alakerrassa ja 3 ensimmäisessä kerroksessa; kaikissa yhden hengen vuoteet ja suuret kaapit. 3 kylpyhuonetta on täysin varustettu, 2 suihkulla ja 1 kylpyammeella. Pohjakerroksessa keittiö ja olohuone mahdollistavat kaikkien asukkaiden kokoamisen miellyttävälle rentoutumisalueelle. Patio ylittäen, uima-allas on ulkotilojen tärkein osa, 55 neliömetriä ja syvyys 30–170 cm, jossa lapset ja aikuiset voivat uida ja leikkiä vedessä. Palmujen ja riippumattojen ympäröimä solarium tekee tästä tilasta ihanteellisen alueen rentoutumiseen ja hauskanpitoon päivän aikana. Lisäksi keskipöytä ja kaksi kannettavaa grillausta on voitu syödä haluttaessa samalla uima-altaan terassilla. Apelsinipuiden puutarhassa, hieman kahden sadan holmin tammen alapuolella, lasten leikkipaikka antaa lapsille mahdollisuuden leikkiä ja juoksua rentoutuneena mielenrauhalla sen turvallisuuden vanhemmille, jota maatila tarjoaa, koska se on täysin suljettu muurin ja aidan avulla . Lisärakennus, 100 neliömetriä, täysin varustettu keittiö, olohuone ja kylpyhuone, josta on suora yhteys uima-altaalle ja kahden hengen huone, antaa sinulle enemmän ylimääräistä tilaa rentoutumiselle ja mukavuudelle.Tällä hetkellä tilalla tehdään mallorcalaisia maatalouden ja karjanhoitotöitä, joten kiinteistössä asuu pysyvästi lammas-, kanaa, ankkoja ja kaksi kissaa. Maatilan sijainti Mallorcan maaseudulla antaa vierailijoille rentoutua, nauttia pitkiä kävelyretkiä jalka, polkupyörällä tai hevosella (Finca Son Menut 2 km) loistavan Välimeren auringon alla. Symbolisten rakennusten lähellä kiinteistöä, naapurit käyttävät vanhaa koulua juhlien järjestämiseen, samoin kuin pieni kirkko vain 100 metrin päässä talosta.Mallorcan maaseudun tarjoama rauha on toisin kuin vierailijoiden yleisimmät mielenkiintoiset paikat: viinitarhat (Ánima Negra), Mondragon luonnonpuisto tai satamat, kuten Portocolom, Cala D'Or tai Portopetro, ovat vain 15 minuutin päässä. autolla Tunnetuimmat rannat, kuten Es Trenc tai s'Amarador, ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Kiinteistö on täysin vieraiden käytettävissä, mukaan lukien viikoittainen siivouspalvelu, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto, sekä uima-altaan, puutarhan ja terassien huolto ja puhdistus.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

Tercera volta, nº102 , Felanitx , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families

  • Onko majoituspaikassa Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families uima-allas?

    Kyllä, Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families?

    Ei, Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families sijaitsee?

    Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families sijaitsee osoitteessa Tercera volta, nº102, , Felanitx, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families?

    Lähellä majoituspaikkaa Holiday Cottage, Historic Property Restored. Special Families sijaitsevat nähtävyydet ovat Palma de Mallorcan lentokenttä, Can Pastilla, Port de Pollença, Cala Major, Port de Alcudia, Port de Palma de Mallorca, El Terreno, El Arenal - Playa de Palma.