Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Golden Sagrada Familia (Barcelona, Espanja)

Hotelli Golden Sagrada Familia (Barcelona, Espanja)

Golden Sagrada Familia

Golden Sagrada Familia -huoneisto Barcelonassa Huoneistot Barcelonassa - suurten mestarien jalanjäljilläSijainti on tärkeä rooli loma-asunnon valinnassa Barcelonassa, koska juuri tämä ominaisuus voi vaikuttaa budjettiisi ja vapaa-aikaan oleskelusi aikana. Asunnoltamme Golden Sagrada Familia on ihanteellinen valinta, jos haluat tutustua kaikkiin kaupungin tärkeimpiin arkkitehtonisiin helmiin.Asunto Barcelonassa Sagrada Familian vieressäTyylikäs huoneisto Barcelonassa on täysin varustettu kaikella, mitä tarvitset loman aikana. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta: toisessa parisänky ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Asunto on erittäin valoisa ja siinä on myös vuodesohva olohuoneessa, pöytä kuudelle, yksi kylpyhuone ja keittiö. Siinä on myös TV DVD-soittimella, Wi-Fi ja lämmitys. Huoneisto sijaitsee hissillä varustetun rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Huoneiston kokonaispinta-ala on 70m2, mikä tarjoaa viihtyisää majoitusta jopa 6 hengelle. Upea lisäys on pieni viihtyisä parveke, josta on näkymä sisäpihalle.Mitä nähdä ympärillä?Huoneisto sijaitsee rauhallisella ja rauhallisella alueella, mutta kaupungin keskustassa kätevällä kuljetusvälityksellä, joten pääset paitsi Barcelonan kaikkialle, myös kaupungin ulkopuolelle. Älä kuitenkaan kiirehdi poistumaan Eixamplen alueelta, täällä on myös jotain nähtävää. Huoneiston vieressä on Pyhän Perheen kirkko, joka tunnetaan myös nimellä Sagrada Familia. Samalla alueella on vielä joitain Antoni Gaudín teoksia: Casa Batlló, La Pedrera ja vain muutama metroasema - Park Guell.Eixamplen alue on kuuluisa valikoimastaan erilaisia kauppoja. Täältä löydät paitsi maailmankuuluja tuotemerkkejä, myös paikallisten suunnittelijoiden kauppoja. Lisäksi tällä alueella löydät herkullisimmat paikalliset ravintolat ja baarit. Mutta jos haluat säästää aterian suhteen, asunnon lähellä on monia supermarketteja ja kauppoja, joissa on ruokaa. Osta tuoreita aineksia ja valmista upea illallinen Barcelonan asunnomme keittiössä.Kuinka päästä asuntoon?Lähin metroasema on Sagrada Familia (L2 ja L5), mikä tarkoittaa, että pääset helposti mihin tahansa kaupungin kohtaan nopeasti ja mukavasti. Myös tällä alueella on erittäin helppo liikkua jalka, vaikka matkustat lasten kanssa.Voit saada asuntoon Barcelona-El Pratin lentokentältä julkisilla liikennevälineillä, kuten metrolla, mutta sinun on vaihdettava linjat useita kertoja.Ja jos haluat päästä asuntoon nopeasti ja mukavasti, voit käyttää taksipalvelumme. Kuljettajamme tapaa sinut lentokentällä ja toimittaa sinut suoraan huoneiston oven edessä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Yhteystiedot

Carrer de Provena 493, , 8026 , Barcelona , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Golden Sagrada Familia

  • Onko majoituspaikassa Golden Sagrada Familia uima-allas?

    Ei, Golden Sagrada Familia ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Golden Sagrada Familia?

    Kyllä, Golden Sagrada Familia noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Golden Sagrada Familia pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Golden Sagrada Familia ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Golden Sagrada Familia sijaitsee?

    Golden Sagrada Familia sijaitsee osoitteessa Carrer de Provena 493,, 8026, Barcelona, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Golden Sagrada Familia?

    Lähellä majoituspaikkaa Golden Sagrada Familia sijaitsevat nähtävyydet ovat Barcelonan lentokenttä, Plaça Catalunya, Rambla de Catalunya, Barceloneta, Barcelonan satama, Camp Nou, Barri Gòtic, Sagrada Familia.