Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi (Miami, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi (Miami, Amerikan Yhdysvallat)

Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi

FRONTAL BAY VIEWS! RYHMÄ-ALOITUS. ILMAINEN: PYSÄKÖINTI, POOL, GYM, yksityinen Wi-Fi Upea 180º NÄKYMÄT Ocean, saaret, venesatama (1 min kävelymatka).75 Mb todella FAST internet, 2 älykkäät televisiot.Täysin varustettu keittiö, upouusi laite,Vapaa ja katettu PARKING. Uima-allas, poreallas, kuntosali, 2 squash-kenttääTurvallinen, täysikokoinen pesukone-kuivausrumpu huoneistoIlmainen pullotettu vesi, pullo viiniä, pyyhkeet, vuodevaatteet, saippua (astiat, astianpesukone, pesula)Henkilökohtaiset mukavuudet: voide, hoitoaine, shampoo, suihkugeeli, käsisaippua.24h-vartiointi ja vastaanotto.KAIKKI YLÖS, ILMAINENOceanfront-omaisuutta, jossa on henkeäsalpaavat näkymät Biscayne-lahdelle, illalliselle ja Länsi-saarille ja illallisavainveneelle. Nauti esteetystä näköalasta lahdelle tämän Fall-2016-remodeledin nurmikerrostalon ympärillä olevasta terassista sekä Peacock- ja Barnacle-puistojen auringonlaskusta.Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella vielä muutaman askeleen päässä CocoWalkista, jossa on kauppoja, ravintoloita ja elokuvateattereita sekä mukavia ravintoloita ja terasseja, taidegallerioita, kylpylöitä, puistoja ja baareja. Vain lyhyen ajomatkan päässä Brickellistä, Miamin ja Latinalaisen Amerikan taloudellisesta sydämestä.Tyylikkäästi kalustettu ja täysin varustettu, hyvä laminoidut lattiat (ei mattoa), jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, pesukone ja kuivaaja, leivänpaahdin ja kahvinkeitin, hiustenkuivaaja. Suuri kvartsi-työtaso keittiössä. Yksi makuuhuone, jossa on upeat näkymät ja king-size-vuode, master-kylpyamme, 2 kaapeli-Smart-televisiota ja erillinen A / C-ohjain keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tilava olohuone, joka johtaa suureen L-parvekkeeseen, jossa on aurinkotuoleja sekä merelle että puistoille. Todellinen nopea internetyhteys (75 Mt) ja satelliitti-tv 100 + kanavilla. Ilmainen katettu pysäköinti samassa rakennuksessa. Uima-allas ja ulkoporeallas 8. kerroksessa, josta on upeat näkymät lahdelle ja ilmaiset pyyhkeet. Uima-altaan ravintolassa on tarjolla à la carte -menun aamiaismenu päivittäin klo 7-11 ja lounas- ja päivällismenut klo 11 asti. Saatavilla on myös huonepalvelu ja kuivapesupalvelu (ei sisälly hintaan). Liikekeskus, josta on upeat näkymät ja squash-kentät, Business Center. Muita kiinnostavia kohteita ovat: Miamin tiedemuseo, Vizcaya-museo, PAMM - Pérezin taidemuseo Miami, lastenmuseo, Parrot Jungle -saari, Miami Seaquarium, Miami Metro-eläintarha, Fairchildin trooppiset puutarhat, Adrienne Arshtin esittävän taiteen keskus, South Beach, Coral Gables, Key Biscayne. Hotellin vastaanotto voi tarjota ehdotuksia ja tietoja kaikista ”must-see” -kohteista.Ihanteellinen Brickellin tai Coral Gablesin lähellä oleville johtajille, vanhempien vierailulle Miami-yliopiston opiskelijoille, työmatkalaisille lukuisissa sairaaloissa tai vain niille, jotka haluavat nauttia viikonlopun vetäytymisestä meressä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Yhteystiedot

2889 McFarlane Rd , 33133 , Miami , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi

  • Onko majoituspaikassa Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi uima-allas?

    Kyllä, Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi?

    Ei, Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi sijaitsee?

    Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi sijaitsee osoitteessa 2889 McFarlane Rd, 33133, Miami, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi?

    Lähellä majoituspaikkaa Frontal Bay Views! Wrap-Around Balcony. Free: Parking, Pool, Gym, Private Wi-Fi sijaitsevat nähtävyydet ovat South Beach, Miamin lentokenttä, Fort Lauderdale Beach, Miami Beach Boardwalk, Ocean Drive, Port of Miami, Art Deco District, Fort Lauderdale - Hollywood International Airport.