Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 (Sankt Peter-Ording, Saksa)

Hotelli Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 (Sankt Peter-Ording, Saksa)

Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2

Viihtyisä asunto erinomaisella paikalla, 2 makuuhuonetta, terassi ja puutarha Löydät kodikkaan asunnomme Ordingin alueella ainutlaatuisella ja erittäin rauhallisella paikalla. Suuri meren pato on vain 50 metrin päässä, kaksi rantatietä ovat kävelyetäisyydellä, jotta pääset nopeasti kuuluisalle St. Tavoita Peter-Ording.Huoneistomme on moderni, kutsuu sinut viipymään ja siinä on kaksi makuuhuonetta jopa 4 lomailijalle. Sinun pitäisi tuntea olosi kotoisaksi kanssamme ja nauttia lomasta heti alusta alkaen. Asunnomme hoidetaan henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti, ja sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi kanssamme. WiFi sisältyy jo vuokrahintaan. Olet tervetullut varaamaan liinavaatteet ja pyyhkeet.65 neliömetrin 'huoneisto 2' sijaitsee pohjakerroksessa, ja sinne pääsee suuren sisäänkäynnin kautta. Huoneisto on täysin kaakeloitu ja siinä on kylpyhuoneessa lattialämmitys.Rajoitettu terassi ja puutarha-alue tyypillisellä St.-Peter-dyyniä ja 'vihreää reunaa' voidaan käyttää yksinomaan. Kaikiin huoneisiin pääsee suoraan suuresta salista.piirteetkeittiöModernissa syömiskeittiössä on runsas varustus. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset stressitöntä lomaa varten, kahvikoneesta mikroaaltouuniin ja vedenkeittimeen astianpesukoneeseen.ruokailutilaNeljä teistä voi syödä, jutella, juoda ja katsella suoraan isoa niityä mukavissa tuolissa. Tarvittaessa Bluetoothradio tukee hyvää loma-tunnelmaa.Olohuone ja puutarhaKaksi erittäin mukavaa nahkasohvaa jakkaralla, sohvapöytä ja viihtyisä huopa odottavat sinua aktiivisen lomapäivän välissä tai sen jälkeen. Medianurkkaus, satelliitti-taulutelevisio ja DVD-soitin. Olohuoneesta on pääsy terassille ja puutarhaan. Puutarhakalusteet ja rantatuoli odottavat sinua suurella terassilla.makuuhuoneSekä terveellinen Pohjanmeren ilma että mukava parivuode makuuhuoneessa antavat tärkeän panoksen rentoutumiseen. Voit valita kahden tyynyn välillä ja sängyn molemmilla puolilla on lukulamput. Kolmeoven kaappi tarjoaa tarpeeksi tilaa lomamatkatavaraasi.lastentarhaVarustettu kahdella sängyllä lapsille tai kahdelle aikuiselle, jakkarat ja kolmiovinen vaatekaappi. Saatavana on myös CD-kasettisoitin. Lasten matkasänky on saatavana.kylpyhuoneKohokohtia ovat lattialämmitys, lattiasta kattoon ulottuva suihku ja iso peili, jossa on LED-valaistus.palveluWifiä voi käyttää ilmaiseksi.Valitettavasti lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Huoneisto on savuton huoneisto.Auton pysäköintitila, iso polkupyörien säilytystila jne.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Puhelin
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Yhteystiedot

Störtebeker Straße 3a , 25826 , Sankt Peter-Ording , Saksa

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2

  • Onko majoituspaikassa Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 uima-allas?

    Ei, Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2?

    Ei, Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 sijaitsee?

    Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 sijaitsee osoitteessa Störtebeker Straße 3a, 25826, Sankt Peter-Ording, Saksa.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2?

    Lähellä majoituspaikkaa Fewo-An-Der-Waterkant-St-Peter-Ording-Wohnung-2 sijaitsevat nähtävyydet ovat St. Peter-Ording Airport, Duhnen, Oberstadt Helgoland, Helgoländer Düne, Helgoland-Marathon, Wassersportcenter X-H2O, Nordseering Büsum, Husumer Hafentage.