Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street

Viehättävä trooppinen loma w / jaettu uima-allas, aurinkoterassi ja baari - lähellä Duval Streetiä Papa's Hideaway # 2 - Aurinko myös nouseeKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Tässä toisen kerroksen studiossa on oma oleskelualue ulkona ja runsaasti tilaa jopa neljälle vieraalle. Vietä aikaa kotona roiskeilla yhteisessä uima-altaassa tai ota jonkin verran säteitä aurinkoterassilla.Asuntoalueella sijaitseva vuokra on vain lyhyen kävelymatkan päässä Duval Street -kadulta alueen parhaisiin ravintoloihin, kauppoihin, loistaviin yöpisteisiin ja ympäri vuoden järjestettäviin tapahtumiin, mukaan lukien paraatit ja festivaalit. Voit maistaa vanhaa Key Westiä käymällä Ernest Hemingway -kodissa ja -museossa sekä historiallisessa Key Westin majakassa, jotka ovat kävelyetäisyydellä etuovesta. Ja älä unohda upeita auringonlaskuja, jotka ovat nähtävissä Mallory-aukiolta, joka sijaitsee vain hieman mailin päässä pohjoisesta.Heitä toisen kerroksen studion verhot leveiksi ja tuntea merituulet. Mene verkkoon ja jaa päivityksiä, valokuvia ja videoita lomastasi ystävien ja perheen kanssa. Rentoudu ulkona kalustetulla kannellasi tai siirry hyvin hoidettuun pihalle, jossa on uima-allas, useita oleskelualueita ja jopa baari.Suunnittele seuraavaa lomaasi eteläimmään kohtaan ja varaa täm�� trooppisen teeman studio tänään!* Huomaa, että sinun on oltava 25-vuotias tai vanhempi tehdäksesi varauksen tähän omaisuuteen. ** Huomaa, että viime hetken varauksia ei voi tehdä verkossa. Ota yhteyttä Vacasaan saadaksesi lisätietoja. *Pysäköinti Huomautuksia: VAIN katupaikoitus. Pysäköintipaikka on ilmainen Papa -kadun edessä Louisa St. -kadulla, mutta se on etuoikeusjärjestyksessä, eikä sitä ole osoitettu. Vanhankaupungin lähiöissä on tarjolla ilmaisia pysäköintipaikkoja, mutta huomaa, että monissa paikoissa on merkintä ”Vain asuminen” ja kävijöitä EI saa pysäköidä niihin.Vahinkovakuutus: Tälle kiinteistölle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin tapahtuvan vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (verovelvollisuudesta luopuminen). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Ulkouima-allas
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

309 LOUISA ST. #2 , 33040 , Key West , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street

  • Onko majoituspaikassa Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street uima-allas?

    Kyllä, Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street?

    Ei, Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street sijaitsee?

    Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street sijaitsee osoitteessa 309 LOUISA ST. #2, 33040, Key West, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street?

    Lähellä majoituspaikkaa Charming Tropical Getaway W/ Shared Pool, Sundeck, And Bar - Near Duval Street sijaitsevat nähtävyydet ovat Duval Street, Mallory Square, Ernest Hemingway Home and Museum, Southernmost Point, A&B Marina, Conch Harbor Marina, Sloppy Joe's, Annual Florida Keys Ocean Festival.