Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Majatalo Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) (San Agustín, Espanja)

Majatalo Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) (San Agustín, Espanja)

Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel)

Casa Fuster huoneisto Las Encinas San Agustín (Teruel) Casa Fuster on äitini vanha perheen koti, se avattiin elokuussa 2019. Se sijaitsee pienessä mutta viihtyisässä kaupungissa San Agustín, jossa toivotamme sinut tervetulleeksi avosylin kanssa, jotta voit viettää unohtumattomia päiviä perheen tai ystävien kanssa, etsitkö rauhaa ja lepoa ikään kuin etsit toimintaa ainutlaatuisella alueella, koska Jotain San Agustin on Aragonin portti. Casa Fuster on rekisteröity Aragonin hallituksen matkailualan maaseututalojen rekisteriin numerolla: CR-TE-735, jolla on erottuva 3-nastainen luokan ylivoimainen.Se koostuu kahdesta täysin itsenäisestä asunnosta, Las Encinasista ja Los Roblesista, joihin mahtuu kahdeksan ihmistä ja joista mahtuu 18 henkilöä. Kaksi jälkimmäistä lisävuodessa, ei lisävuoteissa. Ne voi vuokrata molemmille yhdessä suurille ryhmille tai erikseen.Tarjoamme sinulle ilmaisen autotalli samassa talossa kolmelle autolle sekä kauniin ja valtavan grilli, joka sijaitsee yksityisellä ja suljetulla 300 neliön sisäpihalla, jossa on puutarha, takka-alue, pesuallas, ilmainen polttopuut, puutarhakalusteet ja -välineet Tee grillit ja paellat.Kahdessa huoneistossa on 40 neliömetrin ruokasali, joka on ihanteellinen olla koko ryhmä yhdessä, täysin varustettu keittiö, olohuone omilla huonekaluillaan ja puuhella, neljä kahden hengen huonetta, yksi takalla ja TV huoneessa, neljä kahden hengen huoneet ja neljä kylpyhuonetta. Casa Fuster sijaitsee ihanteellisessa erillisalueessa, vain 3 km päässä moottoritieltä -23, 50 minuutin päässä Valenciasta, Teruel 30 minuuttia, Albarracín yksi tunti. Javalambren ja Valdelinaresin rinteet ovat tunnin päässä. Meillä on polkupyöriä, jotta voit tehdä reittejä kaupungin monien raitojen läpi tai Ojos Negrosin vihreän tien kautta, joka on vain 4 km päässä kaupungista. Kaupungissa on kunnan uima-allas avoinna heinäkuusta syyskuuhun, samoin kuin monitoimisbaari ja kaupungintalon omistama kuntosali.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

7 Calle Virgen Pradas , 44480 , San Agustín , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel)

  • Onko majoituspaikassa Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) uima-allas?

    Kyllä, Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel)?

    Kyllä, Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) sijaitsee?

    Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) sijaitsee osoitteessa 7 Calle Virgen Pradas, 44480, San Agustín, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel)?

    Lähellä majoituspaikkaa Casa Fuster Apartment Las Encinas In San Agustín (teruel) sijaitsevat nähtävyydet ovat Fiestas Patronales, Parc Natural de la Serra Calderona, Dinópolis, Fuente de los baños, Santa Agueda, Salto de la Novia, Segóbriga Park, Javalambre.