Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Lomakeskus Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts (Killington, Amerikan Yhdysvallat)

Lomakeskus Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts (Killington, Amerikan Yhdysvallat)

Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts

Mountain Green Ski & Golf Resort 2-F9 Kadun toisella puolella Hissistä Yksi meidän tilavimmista Killington loma-asunnot, 2-F09, on ihana studio Condo rakennuksessa 2 on uusi graniitti työtaso, uusi matto ja laatta lattiat keittiö, eteinen ja kylpyhuone. Muita ominaisuuksia ovat kävelymatka, queen-size-vuode, ulosvedettävä vuodesohva, ilmainen wi-fi, täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone, liesi / uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, puulämmitteinen takka, ilmainen kuitupuun polttopuut, 37 tuuman tasainen näyttö HDTV: llä Blue Ray DVD-soittimella.Lataa Killington Vacation Guide -sovellus, jonka avulla voit suunnitella lomasi Killingtonissa.Ilmainen Spa Resort -hotellin palveluihin kuuluu: 54-jalkainen lämmitetty sisäuima-allas, 2 kylpytynnyriä, joista toinen on uusi, sauna, eukalyptus-höyrysauna, koko kuntosali w / paino-huone ja kardio-koneet, racquetball-kenttä, kaappi / pukuhuone huone w / suihkut ja pyyhkeet. Hotellissa on ravintola / baari, arcade ja Black Dog Ski Shop, jossa on laitteita ja vuokria kohtuulliseen hintaan. Kaikki nämä mukavuudet sijaitsevat lomakeskuksen tiloissa. Ulkouima lämmitetty uima-allas avoinna kesäisin!Kävele tai vie ilmainen 2 minuutin bussikuljetus hisseihin, jotka pysähtyvät 15 minuutin välein viikonloppuisin ja 30 minuutin välein arkipäivinä suoraan aivan oven ulkopuolella. Talvikaudella on myös ilmainen kuljetuspalvelu tunnin jälkeen ruokailuun ja viihteeseen / yöelämään. Jos hiihto ei ole sinun asia, Killington tarjoaa lumiputkia (joen kesäisin), moottorikelkkailua, lumikenkäilyä, luistelua, patikointia, maastopyöräilyä, ratsastusta, melontaa, melontaa, vanhentamista, ostoksia, kylpylöitä, tennistä, golfia (Killingtonin golfkenttä vieressä) ) ja Killingtonin seikkailukeskus. (Vastuuvapauslauseke - Lomakylpylä, ravintola ja hiihtokauppa avoinna vain hiihtokautena) (Vastuuvapauslauseke - Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Condo'sissa Mountain Green -huoneistosopimuksen mukaan)Sisäuima-allas ja poreallas ovat avoinna kiitospäiväviikonloppuna pääsiäisviikonloppuna, emme voi taata päivämääriä ja työaikoja.Paikan päällä oleva ravintola ja baari ovat yleensä avoinna joulun viikolla maaliskuun loppuun mennessä, emme voi taata päivämääriä ja työaikoja.Vermont-ateriat & huoneiden verotili MRT-10067229-018

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Sisäuima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Polkupyörien vuokraus
  2. Golfkenttä
  3. Purjehdus
  4. Hiihto

Yhteystiedot

137 E Mountain Rd , 05751 , Killington , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts

  • Onko majoituspaikassa Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts uima-allas?

    Kyllä, Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts?

    Ei, Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts sijaitsee?

    Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts sijaitsee osoitteessa 137 E Mountain Rd, 05751, Killington, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts?

    Lähellä majoituspaikkaa Mountain Green Ski & Golf Resort 2-f9 Across The Street From The Lifts sijaitsevat nähtävyydet ovat Killington Ski Resort, Pico Mountain, Rutland Southern Vermont Regional Airport, Okemo Mountain, Hartness State Airport, Lebanon Municipal Airport, Magic Mountain, Bromley Mountain.