Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Lomakeskus Domaine Les Muriers (Vendres, Ranska)

Lomakeskus Domaine Les Muriers (Vendres, Ranska)

Domaine Les Muriers

3 huoneen majoitus Vendres-Plagessa paikka:-------------------------------Huvila sijaitsee metsäisellä ja varjoisalla alueella, noin 5 km: n päässä kauniista Valrasin kylästä. Hiekkaranta on noin 700 metrin päässä ja pääsee kävelyetäisyydellä hotellista. Verkkotunnusta vastapäätä on luonnonpuisto.Lähistöllä on kauppoja ja ravintoloita.University:-------------------4 tähden lomakeskus, jossa on n. 220 bungalowia ja viihtyisiä mökkejä.Vastaanotto, jossa on kielitaitoinen henkilökunta, pesula (tunnuksella), langaton internetyhteys (lisämaksusta), minimarkkinat leipomolla *, baari * ja välipalaravintola *. * Avoinna kesäkuusta syyskuun puoliväliin.Urheilu ja vapaa-aika: vapaa----------------------------------------Erinomainen vesikompleksi, jossa on 700 m2: n allas, dioja, vesiputous, kylpylä ja kahluuallas. Uima-allas on avoinna kaikkina vuodenaikoina, ilmaisia rantatuoleja.Verkkotunnuksen infrastruktuuri täydentää petankkia, lasten leikkipaikkaa, pöytätennistä, rantalentopallokenttää ja urheilukenttää.animaatio:-------------------------------Heinä- ja elokuussa tarjoillaan ilmaista perheen viihdettä päiv��n aikana ja illalla. Ohjelmassa: lenkkeily, ves aerobic, venytys, urheiluturnaukset, olympialaiset, esitykset, kabareet, taikurit, vaahtopuolueet, poolipelit jne.Lasten klubi toivottaa lapsesi tervetulleeksi 5-12 vuoteen aamulla ja iltapäivällä maanantaista perjantaihin noin 4 tuntia päivässä.Ilmainen tervetuliais cocktail sunnuntaina ja koko ryhmän esittely.Alueella on monia aktiviteetteja, kuten sukellusta, patikointia, melontaa, leijailua, purjelautailua, kalastusta, golfia jne. Alueella on myös monia museoita ja huvipuistoja!majoitus:-----------------Asut nykyaikaisissa ja tilavissa 42 m²: n leiriläisissä, jotka sijaitsevat 180 m²: n tontilla. Kaikissa huoneissa on ilmastoitu olohuone, jossa on oleskelualue, jossa on tv (vain ranskalaiset kanavat), ruokailutila ja avokeittiö. Majoitukseen mahtuu 6 henkeä, joissa on 3 makuuhuonetta. Kaksi suihkutilaa täydentävät asuinlaitteita.Sinulla on ilmainen pysäköintialue RV: n edessä ja terassi, jossa on puutarhakalusteet.********************************Lisäpysäköinti: 3 € per päivä ja auto.********************************Ilmastointi on saatavilla vain oleskelutilassa.********************************WIFI-palvelu on saatavilla verkkotunnuksessa 23 euron maksu 1 viikossa tai 33 € 2 viikossa (1 koodi koskee 2 laitetta, joita ei ole yhdistetty samaan aikaan).********************************Siivous on maksettava paikan päällä saavuttaessa. Ennen lähtöä sinua pyydetään tyhjentämään roskakorit, tyhjentämään jääkaappi, pese astiat ja puhdistamaan grillilevy (jos vuokrataan paikallisesti).********************************Koko liinavaatepaketti (lakanat, pyyhkeet, teepyyhkeet) maksaa 13,50 € / hlö / viikko (vaihda joka viikko) ja se on varattava etukäteen.********************************Talletus on maksettava paikan päällä luottokortilla (VISA, MasterCard).

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola
  • Baari
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiErittäin hyvä  8.4 / 10
  • HuoneetErittäin hyvä  8.0 / 10
  • PalveluLoistava  8.5 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kahvila
  2. Pelihuone/videopelejä
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
  3. Lastenkerho
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Avattavat ikkunat
Liikuntamahdollisuudet
  1. Lentopallo
  2. Biljardi
  3. Veneiden vuokraus
  4. Ratsastus
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Yhteystiedot

Route Départementale 37E , 34350 , Vendres , Ranska
Puhelinnumero: +33(0)467326722 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Domaine Les Muriers

  • Onko majoituspaikassa Domaine Les Muriers uima-allas?

    Kyllä, Domaine Les Muriers tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Domaine Les Muriers?

    Kyllä, Domaine Les Muriers noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Domaine Les Muriers pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Domaine Les Muriers tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Domaine Les Muriers on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Domaine Les Muriers on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Domaine Les Muriers sijaitsee?

    Domaine Les Muriers sijaitsee osoitteessa Route Départementale 37E, 34350, Vendres, Ranska.