Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet (Bandon, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet (Bandon, Amerikan Yhdysvallat)

Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet

ÄÄRIMMÄINEN! Lämpimämpi sijainti, tilava, täydellinen golfin, perheen, lemmikkieläinten kanssa Mukavasti tyylikäs valtava koti / kiinteistö lämpimämmällä Bandonin itäpuolella rauhallisemmina päivinä ja enemmän aurinkoa! Koti on 5100 neliöjalkaa ja 7 makuuhuonetta, vuodepaikkoja jopa 16! Jos sinulla on suuri ryhmä, asuntoautojen tai telttojen kanssa (erityisesti lapsille) sopii, ja tarvittaessa on paljon lattiatilaa ylimääräisiä makuupusseja varten (tuokaa omasi!). GIGANTIC gourmet-keittiö Great Room -asetuksessa tekevät tästä täydellisen kodin sosiaalisiin kokoontumisiin - perheen yhdistämiseen / lomaan, golfretkiin jne. Lemmikkieläinystävällinen hyvin käyttäytyville lemmikkieläimille, jos lemmikkimaksu maksetaan ja lemmikkisäännöistä sovitaan.Ilmakiekkopöytä, HD-TV premium-lautaskanavilla, foosball ja pokeripöytä ovat miellyttäviä!2/2 mailin päässä kaupungista ja vain 5-6 minuutin päässä Bandon Dunes Golf Resortista, tämä koti on täydellinen golfarille, suurille perheille tai perhejuhliin. Häät ovat myös tervetulleita tapahtumamaksun kanssa, ja meitä on ollut paljon! Ainutlaatuinen ja tilava pohjapiirros - et ole koskaan nähnyt mitään sellaista! Kovapuut asuintiloissa, joissa on kaakeloidut kylpyhuoneet, graniittipinnat, LED-valaistus - yksityiskohdat ja laatu ovat huippuluokkaa. Suuri oma terassi, jossa grillausmahdollisuus ja pöydät, pesutupa, ilmakiekko, foosball, pokeripöytä ja paljon tilaa - tämä koti on tyylikäs ja tilava, mutta erittäin mukava ja kutsuva. Jos teet varauksen, muista väittää, että 900 ft Master Suite on oma - rakastat valtavaa suihkua, erillistä kylpyammetta ja kattoja, jotka nousevat 20 ': seen. Tarvitsetko tilaa matkailuautollesi, perävaunullesi tai veneellesi? Meillä on se! Kerro meille, jos tarvitset pääsyä turvalliseen ulkona olevaan pysäköintialueeseen. Meillä on myös 3600 neliöjalkaa myymälä sisäpysäköintiin lisäkustannuksin - hyvä kesäpyöräilijöille. Odotamme vierailustasi! Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.HUOMAUTUS: TEEMME SALLITA TAPAHTUMIA KOTIALLA JA OLEMME TÄTÄ HENKILÖSTÄ TÄTÄ HALLITTUJA. Ota yhteyttä meihin tapahtumien hinnoittelua varten. TAPAHTUMAT SALLITTUA VAIN, JOS KOORDINOINTI OMISTAJIEN ENNEN TAPAHTUMAA. Hyväksymme VAIN vuokraajat yli 25-vuotiaina. Tämä on laillisesti toimiva loma-asunto, joka on tarkastettu ja sertifioitu täysin Coos Countyn kansanterveyden ja Coos Countyn suunnittelumääräysten mukaisesti. Coos Countyn lisenssinumero: 55548

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet

  • Onko majoituspaikassa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet uima-allas?

    Ei, Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet?

    Kyllä, Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet?

    Lähellä majoituspaikkaa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet sijaitsevat nähtävyydet ovat Bandon State Airport, Southwest Oregon Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet on?

    Majoituspaikan Äärimmäinen! Lämpimämpi Sijainti, Tilava, Täydellinen Golfarit, Perheille, Lemmikkieläimet peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.