Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz (Stolpen, Saksa)

Koko talo/asunto Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz (Stolpen, Saksa)

Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz

Dresdenin ja Saksin Sveitsin kansallispuiston välillä Koska omaisuutemme on erittäin suuri, lapsille on runsaasti tilaa leikkiä. Viihtyisää oleskelu- ja grillipaikkaa voidaan myös käyttää. Meillä on myös tuoreita vihanneksia puutarhasta ja hunajaa omasta mehiläishoitomme.Alueen retkiä ovat Stolpenin linna, Saksi-Sveitsin kansallispuisto, Dresden, Bautzen, Königsteinin linnoitus, Weesensteinin linna, Pillnitzin linna, Großsedlitzin barokkipuutarha, Rammenau-barokkilinno, Kleinwelka Saurier -puisto, Ylä-Lusatian vuoret, Zittaun vuoret, Lusatianin maisema. Lisätietoja pyynnöstä. Lähetämme pyynnöstä myös yksityiskohtaiset ohjeet talomme. Odotamme innolla tapaamistamme!Roch-perheKäsityöläinen talo: sisäpiirin kärki Dresdenin, Saksi-Sveitsin ja Ylä-Lusatian laitamilla: Taide- ja käsityömaailma - 'Kunsthandwerkerhaus Langenwolmsdorf'. Siellä on pysyviä näyttelyitä ja myyntiä, näyttelytyöpaja ja luova keskus, joulitalo, kevättalo, aarreaitta, käsityökauppa, lelukauppa, kukkakaupat, lasten leikkipaikka ja eläintarha, kokemusta tarjoava ravintola kolmella kerroksella oluella ja jääpuutarha kahdella kolmenpuoleisella pihalla. Käsityöläinen talo on päivittäinen kohde monille turisteille! Langenwolmsdorfissa sitä kutsutaan nimellä Las Vegas von Langenwolmsdorf monien valojen takia, jotka ovat erityisen houkuttelevia adventin ja joulun aikana.Vesipuisto Neustadtissa / Sa.: 'Mariba' - vapaa-ajan- ja kuntopuisto Neustadt / Sa. (9 km päässä): on luultavasti kaunein, mutta myös Itä-Sachsenin suurin vesipuisto. Karibian nautinto ... Karibian gastronomia, jättiläinen liukumäki, aalto-allas, poreallas, vesiputous, vesisieni, virtauskanava, lasten maailma. 'Terve ja elinvoimainen' ... Hirsimökki, panoraamasauna, roomalainen höyrysauna, mielisauna, matalan lämpötilan sauna, lämpöhytti. 'Leisure & Fun' kolmen tuomioistuimen tenniskentän, kolmen tuomioistuimen squash-järjestelyn, kuntosalin, aerobicin, solariumin, kauneus- ja wellness-alueen kanssa. Neustadthalle, Neustadthalle, on myös kulttuurikeskus. Täällä järjestetään vuosittain monia kulttuuritapahtumia.Stolpenin ja Sveitsin Saksin linnoituskaupunki: Linna on maailman syvimmän basalttiporatun suihkulähteen lisäksi myös käsitys kreivitär Coselille, joka on 49 vuoden ajan maasta karkotettu kuuluisa Augustus Vahvan tunnetuin rakastajatar Cosel. Kaupunkimuurin ja kaupungin portin kaari 18 Vuosi on todistamassa menneitä aikoja. Kaupungin läpi kulkevat kiertävät kadut tarjoavat vanhan romantiikan tyylin ja tekevät Stolpenista erityisen näkemisen arvoisen. Saksi-Sveitsin kansallispuisto tarjoaa retkeily- ja kiipeilyharrastajille monia mahdollisuuksia ja henkeäsalpaavat näkymät. Mutta jopa ne, jotka eivät halua mennä pitkille retkeily- ja kiipeilymatkoille, kiehtovat maiseman kauneudesta ja vievät kotiin erityisiä vaikutelmia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Keittiö
  3. Kahvinkeitin
  4. Ulkogrilli
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz

  • Onko majoituspaikassa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz uima-allas?

    Ei, Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Ei, Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Lähellä majoituspaikkaa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz sijaitsevat nähtävyydet ovat Dresdenin päärautatieasema, Frauenkirche, Bahnhof Dresden-Neustadt, Dresdenin lentokenttä, Altmarkt Galerie, XXL, Brühlsche Terrasse, Innere Altstadt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz on?

    Majoituspaikan Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.