Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community (Belmopan, Belize)

Koko talo/asunto Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community (Belmopan, Belize)

Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community

SUURI TURVALLINEN KATTOTALO LÄHELLÄ BELIZE-ELÄINTÄ & CAVE -PUTKUT Tervetuloa pikku palaiseen paratiisiin Belizessä, Keski-Amerikassa! Olemme erinomaisella paikalla tutkimaan Belizen sisämaata ja sijaitsevat lähellä eläintarhaa, luoliputkia, ATV-viidakon retkiä ja vetoketjua. Rakastamme tätä aluetta, koska olemme keskeisellä paikalla (35 min lentokentälle) ja tunnin tai kahden sisällä kaikista Belizeistä. Olemme 30 minuutin ajomatkan päässä Caye Caulker -lautalta, jossa voit viettää päivän rannalla tai sukeltaa tai snorklata riutalla ja olla silti kotona ennen pimeää. Talomme sijaitsee 4 mailin päässä eläintarhasta ja 10 mailin päässä luolaputkista, ATV-viidakon retkistä ja vetoketjusta. On myös toinen upea paikka, joka on 30 minuutin ajomatka, nimeltään Bacab Eco Park, joka tarjoaa ratsastuskierroksia, melontaa, pyöräilyä, luontopolkuja ja lintuja. Talomme on ilmava, tilava ja melko yksinkertainen. Se on nöyrä 4bed / 4bath kolminkertainen erä. Huoneet ovat erittäin tilavia, ja niissä on kylpyhuone jokaisessa makuuhuoneessa. Kodissamme on ilmastointi vain yhdessä makuuhuoneessa, mutta jokaisessa huoneessa on faneja, jotka auttavat viilentämään sinua. Iltaisin putoaa muutama aste ja yössä on yleensä mukavaa tuulta. Keittiö on täysin varustettu ja puhdistettua vettä tarjotaan. Meillä on myös useita hedelmäpuita, kuten mango-, guajava-, tähtihedelmä-, lime- ja kookospuita.Paikkamme on aidatulla taiwanilaisyhteisössä, joka on yksityinen ja erittäin turvallinen. Yhteisössä on nurkkakauppa, josta ostamme enimmäkseen popia, vettä, munia ja suklaata. Olemme 10 minuutin päässä 2 ravintolasta, Cheerin ja Amigon. Siellä on myös muutama hieno paikka, josta paikalliset menevät herkullisen riisin ja papujen etsimiseen. Hattievillellä (12 min) on ruokakauppa, josta ostamme tavaroita säännöllisesti, ja Belmopanilla (25 min) on loistavat markkinat tiistaisin ja perjantaisin. Talomme sijaitsee 4 mailin päässä eläintarhasta ja 10 mailin päässä luolaputkista, ATV-viidakon retkistä ja vetoketjusta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Vedenkeitin
  3. Ilmastointi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community

  • Onko majoituspaikassa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community uima-allas?

    Kyllä, Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community?

    Kyllä, Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community?

    Lähellä majoituspaikkaa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community sijaitsevat nähtävyydet ovat Philip S.W. Goldson International Airport, Belize city Port, Goffs Caye, Belize City Municipal Airport, Museum of Belize.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community on?

    Majoituspaikan Zoo Only 4 Miles Away! Large 3Bed/ 3Bath House In Quiet Gated Community peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.