Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! (Decorah, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! (Decorah, Amerikan Yhdysvallat)

Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown!

Lähellä polkuja, puroja, jokea ja keskustaa Decorah. Mökki sijaitsee noin 5 minuutin päässä Decorahin keskustasta. Yksityinen piha ja minimaalisesti kuljettu tie tekevät hytistä tarpeeksi lähellä keskustaa, jotta voit nauttia paikallisista kaupoista, ravintoloista, polkuista ja puroista, mutta silti tarpeeksi kaukana nuotioista, pihapeleistä ja muusta. McCafferyn Dolce Vita -ravintola sijaitsee myös kävelyetäisyydellä kodista sekä Trout Run -polkua, Pulpit Rock -leirintäaluetta, Twin Springs -puistoa ja Ylä-Iowa -jokea. Kodissa on suuri katettu kuisti, jossa on paljon istuimia, grilli ja kattotuuletin. Se on loistava tapaamispaikka aamuisin ja myöhään iltaisin monille vieraille. Tällä alueella pidetään yleensä paljon korttipelejä ja kupillisia kahvia!Kodin päätasolla on kaksi yksityistä makuuhuonetta, joissa molemmissa queen-vuode, lipasto ja yöpöydät. Pääkerroksessa on iso avoin keittiö ja olohuone, jossa on kaikki tila viihdyttämiseen ruoanlaiton ja nauttimisen parissa. Yksityinen aurinkohuone on hiljainen tila lukea tai katsella elokuvaa. Siinä on ulosvedettävä sohva ylimääräisille vieraille. Suuressa kylpyhuoneessa on jalkakylpy, pesukone / kuivausrumpu ja sauna!Mökin ylin taso on avoin parvi, joka sisältää kaksi queen-vuodetta, kaksi erillistä vuodetta ja kaksi lipastoa. Pyöreä talo tai maa-koti -konsepti, jota kannetaan kaikkialla kodissa kunnostettujen materiaalien sekä luonnonmetsien ja kivien kanssa, on ehdottomasti jotain nähtävää! Koti pysyy luonnollisesti viileänä kuumina kesäpäivinä ja lämpimänä / viihtyisänä talvikuukausina. Kaasutakka on ehdottomasti väkijoukon suosikki, lämmittäen suuren olohuoneen ja keittiön alueen helposti. Tunnettu taiteilija ja entinen Luther-professori Doug Eckheart vierailee satunnaisesti lähellä omaisuutta sijaitsevassa studiossa. Muista sanoa hei ja pyytää kiertoajelua!Decorah ja Koillis-Iowa ovat paljon tarjottavia. Jotkut parhaista taimenen kalastuksista Iowan osavaltiossa ovat aivan tiellä. Turkki, hirvieläimet ja satunnainen fasaani ovat suosittuja metsästyskohteita alueella. Ylä-Iowa-joki on lähellä ja tarjoaa kalastusta monille lajeille. Kesäkuukausina melonta, melonta ja Yow-Iowan letkut ovat uskomattomia ja voimme melkein taata kalju kotkan sijainnin !!Decorah-nähtävyyksiin kuuluvat Porter House -museo, Luther College -kampus, Vesterheimin norjalais-amerikkalainen museo, Steyerin oopperatalo, Decorah's Fish Hatchery, Malanaphy Springs ja Decorah'n historiallinen arkkitehtuurikierros. Äskettäin valmistunut 14 mailin pyöräilyreitti kiertää koko yhteisöä!Tutustu Fort Atkinson -suojelualueeseen, Bily Clocks -museoon, siementen säästäjien vaihtoon / perintötilaan, Winneshiekin villitilaan tai Laura Ingalls Wilder -museoon Burr Oakissa, IA. Tämä mökki on savuton.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown!

  • Onko majoituspaikassa Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! uima-allas?

    Ei, Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown!?

    Kyllä, Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! on?

    Majoituspaikan Within Walking Distance To The Trails, Streams, River And Downtown! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.