Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! (Maplecrest, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! (Maplecrest, Amerikan Yhdysvallat)

Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance!

Windham / Hunter Kauden kauden ranskalainen maalaistalo - loistava rento tyyli! ** Saat yhden yön 50%: n alennuksella, kun varaat enemmän kuin 5 yötä **6 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, 1 joogastudio, tilava ruokailutila, 5 hehtaarin maisema / vuoristomaisema6 sänky, 1 pieni joogastudio (voidaan käyttää myös makuuhuoneena)* Ski 2 vuorille* Jooga / luonnollinen gourmet-pako* Perheyhdistykset / juhlat*Vaellusreitit* Yritysten hyvinvointiviikonloput* MusiikkifestivaalitTämä kaunis 5 hehtaarin kiinteistö, joka sijaitsee Maplecrestin laaksossa, on lähellä sekä Ski Windhamista että Hunter Mountainista. Se tarjoaa täydellisen perheloman, jossa on runsaasti tilaa rentoutua. Takakuistilla on grilli ja kauniit näkymät High Peak -vuorelle, jota ympäröi DEC-suojattu maa. Tästä hotellista on helppo pääsy monille paikallisille retkeilyreiteille, Batavia Kill ja perheystävällinen puisto ja järvi kävelyetäisyydellä. Matkustajat vastaavat roskien poistamisesta yli 2 pussin sisällä, koska jätettä ei voida sijoittaa ulkopuolelle, koska se houkuttelee villieläimiä. Kahden pussin korvauksesta peritään 10 dollarin maksu. Pääkerroksessa on suuri täysin varustettu upea maalaiskeittiö, jossa on kuparipesuallas, graniittitasot ja tilavan työsaaren päällä leijuva siro kattokruunu. Viihtyisä aamiainenurkkauspaikka on 4-6 St. Remy-tuolit, joista pääsee sekä keittiöön että ruokasaliin. Vuolukivipuustalli tarjoaa lämpöä ja viehätysvoimaa. Laadukkaasti suunniteltu juhlallinen ruokasali (paikkaa 8-10) on täydellinen paikka viihdyttää tyylikkäästi. Kutsuva ranskalainen pohjapiirros jatkuu lämpimäksi ja viihtyisäksi olohuoneeksi, jossa on 44 tuuman taulutelevisio, videonauhuri ja DVD-soitin. Pääkerroksessa on yksi tilava makuuhuone (queen-vuode), joka johtaa suureen kylpyhuoneeseen, jossa on deluxe-suihku ja pesukone / kuivausrumpu.Toiseen kerrokseen johtaa historiallinen leveä portaikko, jossa on 5 makuuhuonetta: 1 king, 1 kylpyhuone Queen, 1 Queen ja 2 yhden hengen (yksi vyölaitteella) ja pieni, suloinen joogastudio. Yläkerran ylimääräinen kylpyhuone tarjoaa mukavan suihkun klassisessa ranskalaisessa maalaistyylissä.Kaikki puuvillalakanat, untuvahuovat ja luonnolliset tuotteet, joita käytetään koko talossa, rauhoittavat sielua ja rauhoittavat aistit!Autuas ranskalainen kokemus, jos sellaista on koskaan ollut! Huomaa: matkapuhelinpalvelu on sekoitettu talon sisällä, mutta lankapuhelin tarjotaan. Internet on erittäin rajallinen, vaikka sitä on saatavana tietyissä ikkunalaudoissa :)Sesonkiaikojen korkeimpien ruuhkakurssien aikana korko on 750 dollaria, mutta sesongin alhaisimmat hinnat ovat 675 dollaria yökohtaisesti.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance!

  • Onko majoituspaikassa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! uima-allas?

    Ei, Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance!?

    Ei, Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance!?

    Lähellä majoituspaikkaa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! sijaitsevat nähtävyydet ovat Windham Mountain, Hunter Mountain, Camelback Ski Area.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! on?

    Majoituspaikan Windham/hunter All-season French Country Farmhouse-ultimate In Relaxed Elegance! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.