Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 (Brough, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 (Brough, Iso-Britannia)

Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640

WILLOW LODGE, perheystävällinen, kylpytynnyri South Cave, Ref 990640 Tämä majoituspaikka sijaitsee Etelä-luolan kylässä, jossa on kaksi makuuhuonetta ja mahtuu neljä henkilöä. Willow Lodge on loistava tukikohta Etelä-luolan kylässä. Pohjakerroksen majoitustiloissa on kahden hengen makuuhuone ja kahden hengen makuuhuone. Myös perheen kylpyhuone, jossa on suihkukaappi, vapaasti seisova kylpyamme, pesuallas ja WC. Siellä on tilava olohuone, jossa on puulämmitteinen keittiö, joka johtaa keittiöön / ruokailutilaan. Ulkopuolella on suojattu poreallasalue ja nurmikkoalue jalkapalloverkoilla. Vieraille on myös pääsy suuri kalastusjärvi ja runsaasti off-road-pysäköinti. Willow Lodge on loistava kiinteistö, joka sijaitsee Etelä-luolan kylässä. Palvelut: Kaasu keskuslämmitys ja puulämmitys. Uuni, liesi, jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pesukone, älykäs TV, Wii, DVD-soitin ja WiFi. Valikoima pelejä, kirjoja, DVD- ja Wii-pelejä. Lasten lelut ovat saatavilla 2-13-vuotiailta. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Tarjolla on pinnasänky ja kylpytakit porealtaalle. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus tulipaloille vuokrassa. Matkasänky ja syöttötuoli saatavilla. Maastopysäköinti. Puutarha, jossa on suojattu poreallas ja suljettu nurmialue, jossa on jalkapalloverkot ja leikkimökki. Järven käyttö kalastukseen (täytyy tuoda oma lisenssi ja varustus) ja kävely. Anteeksi, ei lemmikkejä eikä tupakointia. Osta alle 0. 4 mailia ja pubi 1. 3 mailia. Huomaa: Tämä majoituspaikka ei hyväksy kanoja / hovia tai vastaavia puolueita. Huomaa: Mezzaninen toisessa makuuhuoneessa on viisto katto. Alue: Pohjois-Yorkin maurien kansallispuisto kattaa 554 neliökilometriä, jossa maisema vaihtelee kanervaistetusta maaseudusta ja syvistä eristäytyneistä daleista, upeiden rantaviivojen kallioista ja lahdista.Kaupunki: Etelä-luolan historiallinen kylä sijaitsee Yorkshiren East Ridingissä ja on 13 kilometriä länteen Hullista. Kylässä on runsaasti kauppoja, pubeja, ravintoloita, teehuoneita, posti ja pankki sekä kuukausittainen viljelijöiden markkinat. Kylästä voit tutustua Yorkshiren Wolds Wayn pitkän matkan reittiin ja vierailla suurissa Beverley- ja Market Weightonin kaupungeissa, jotka ovat lyhyen ajomatkan päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640

  • Onko majoituspaikassa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 uima-allas?

    Ei, Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640?

    Kyllä, Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640?

    Lähellä majoituspaikkaa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 sijaitsevat nähtävyydet ovat Hull Fair, York Railway Station, University of York, Jorvik Viking Centre, The Spa Bridlington, Humberside Airport, University of York Spring Festival of New Music, Yorkshire Marathon.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 on?

    Majoituspaikan Willow Lodge, Family Friendly, With Hot Tub In South Cave, Ref 990640 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.