Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 (Barnard Castle, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 (Barnard Castle, Iso-Britannia)

Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558

Westfield Mökki, MICKLETON, TEESDALE Tämä Grade II -kivirakennettu mökki sijaitsee lähellä Mickletonin kylää Teesdale-alueella, Yorkshire Dalesin kansallispuiston pohjoispuolella ja nukkuu kuusi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.Westfield Mökki on kiviin rakennettu, II-luokan mökki, joka sijaitsee lähellä Middletonin kylää Teesdalen alueella, Yorkshire Dalesin pohjoispuolella. Tässä mökissä voi olla kolme makuuhuonetta, joissa yksi parivuode ja kaksi erillistä makuuhuonetta, kuten perhehuone. Mökissä on myös keittiö ruokailutila ja olohuone. Tämän mökin ulkopuolella on runsaasti paikoitustilaa maastolla ja yhteinen oleskelualue, jossa on puutarhakalusteet. Westfield Cottage on ihanteellinen lomamökki perheille, jotka haluavat tutustua ympäröivään maaseutuun.Palvelut: Öljyinen keskuslämmitys, sähköliesi, olohuoneessa. Sähköhella, mikroaaltouuni, jääkaappi, pöytälevy, automaattinen pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, TV ilmaisella näkymällä, CD-soitin / radio, WiFi. Kaikki polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet sis. vuokrattavana. Runsaasti paikoitustilaa tieltä. Syöttötuoli pyynnöstä. Kaunis jaettu oleskelutila, jossa puutarhakalusteet. Yksi hyvin käyttäytyvä lemmikki tervetuloa. Anteeksi, ei tupakointia. Varastointi polkupyörille. Yksityinen taimenen perhokalastus tilalla, 100 metrin päässä mökistä. Kauppa 1 maili, pubeja 10 minuutin kävelymatka.Alue: Kanervapäällystetyistä soista ja kalkkikivestä, kaupunkikaupunkeihin ja tasaiseen maaelämän tahtiin - ylevä Dales odottaa sinua! Missä muualla Isossa-Britanniassa on yhtä tyytyväinen istua ja tehdä mitään kuin tutkia tarjolla olevia lukuisia harrastuksia?Kaupunki: Kauniin Teesdalen sydämessä on pieni Mickletonin kylä. Lähellä Romaldkirkin ja Middletonin kyliä. Tämä ihana pieni kylä sijaitsee muutaman mailin päässä Barnardin linnan kaupunkikaupungista, joten se on erinomainen tukikohta alueen tutkimiseen. Itse kylä on viehättävä taloryhmä, joka vie pääkadun varrella ja tarjoaa postin, kyläkaupan ja kaksi pubia. Pennine ja Teesdale Ways kulkevat kylän rinnalla ja tarjoavat erinomaisen kävelymatkan kauniilla maaseudulla, kun taas High Forcein upeat vesiputoukset ovat myös vierailun arvoisia. Tämän alueen upea maaseutu tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet lintujen tarkkailuun ja pyöräilyyn, joten se on erinomainen lomapaikka niille, jotka rakastavat ulkona.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558

  • Onko majoituspaikassa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 uima-allas?

    Ei, Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558?

    Kyllä, Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558?

    Lähellä majoituspaikkaa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 sijaitsevat nähtävyydet ovat Bowes Museum, Beamish Museum, Newcastle Central Station, High Force Waterfall, Barnard Castle, Raby Castle, Swaledale Festival, Reeth National Park Centre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 on?

    Majoituspaikan Westfield Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 558 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.