Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al (Caldas da Rainha, Portugali)

Koko talo/asunto Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al (Caldas da Rainha, Portugali)

Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al

B&Y-huoneisto merinäköalalla ja maisemoidulle puutarhanäköalalla Sijaitsee houkuttelevasti maisemoidussa ympäristössä, ylimmässä kerroksessa merinäköalalla vain Praia del Reyn golfkentän 10. väylän viereen. Äskettäin uusittu huoneisto on varustettu ja kalustettu korkeatasoisesti keskuslämmityksellä talvikuukausina. Yhteinen uima-allas ja koskematon ranta lyhyen matkan päässä. Tunnin sisällä Lissabonista ja 2 päässä Portosta lähellä lumoavaa keskiaikaista muurien kaupunkia Obidosta. Sintra, Mafra, Alcobacan ja Batalhan suuret luostarit ovat helpon matkan päässä, mikä tekee siitä ihanteellisen tukikohdan sekä golfarille että muulle kuin golfarille, jotka haluavat tutustua Portugaliin yhdellä kertaa. Alue on tunnettu kalastaan ja monet paikalliset ravintolat tarjoavat erinomaista ruokaa - se on edelleen suhteellisen koskematon osa Portugalia.Kompleksissa on pieni supermarket ja paikalliset kaupat / supermarketit helpon ajomatkan päässä. Golf World Magazine myönsi Praia del Reyn golfkentälle 13. parhaimman Euroopassa ja Daily Telegraph 2007 -kilpailun Portugalin ykköseksi. Tunnettu ylellinen matkaopas valitsi Marriot Praia del Reyn Portugalin parhaaksi hotelli- ja kylpyläkeskukseksi vuonna 2018.Suuri tuuletinmuotoisessa asunnossa on 3 eräitä ikkunoita, mukaan lukien kolminkertainen ranskalainen ikkuna, joka johtaa parvekkeelle - mukavalla sohvalla, tuoleilla, pöydillä, Wi-Fi-yhteydellä, TV: llä, DVD / CD-soittimella, se tarjoaa rentouttavan ympäristön. Helppo pysäköinti, lastenhoito käytettävissä. Allaspyyhkeet ja 2 aurinkotuoleja. Siinä on kaasukäyttöinen BBQ, joka on täydellinen grillaamaan lihaa ja kalaa.Huoneistossa on 3 isoa makuuhuonetta, joissa vaatekomerot. 1 kylpyhuone kahden hengen huone ja 2 sänkyä, joissa on kylpyhuone.Tämä kiinteistö on laillisesti rekisteröity vuokraustarkoituksiin, lisenssi nro 3239 / AL, ja sillä on myös voimassa oleva kaasutarkastustodistus.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al

  • Onko majoituspaikassa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al uima-allas?

    Kyllä, Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al?

    Ei, Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al?

    Lähellä majoituspaikkaa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al sijaitsevat nähtävyydet ovat São Martinho do Porto Bay, Baleal beach, Praia de Nazaré, Praia d'El Rey Golf & CC, Ericeira beach, Areia Branca, Sítio da Nazaré, Foz do Arelho.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al on?

    Majoituspaikan Well Equipped 3 Bedroom Apartment With Sea View, Legal Registration No 3239/al peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.