Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay (Great Harbour, Bahamas)

Koko talo/asunto Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay (Great Harbour, Bahamas)

Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay

Mukavain ja uusin rantatalo Great Harborissa, taattu! Enjoy🙂🏝 Sea Glass on yksityinen rantahotelli, joka sijaitsee suoraan rauhallisella sokerihiekkarannalla Great Harbor Cayssa. Tämä talo on kokonaan uusittu, tyylikkäästi sisustettu ja täysin varusteltu.Sea Glass on täydellinen kohde Bahamian matkallesi. Olitpa etsimässä romanttista perääntymistä tai trooppista perhelomaa, 3 makuuhuoneen ja 3 kylpyhaun pohjaratkaisu tarjoaa runsaasti tilaa mihin tahansa tilanteeseen. Pidät yhteyden langattomaan verkkoon ja satelliitti-TV: hen. Jos rentoutuminen rannalla on loma-toivomuslistallasi, et tule pettymään! Ota vain muutaman askeleen takaovesta, ja varpaasi uppoavat pehmeään valkoiseen hiekkaan. Voimme auttaa sinua järjestämään päivittäisiä retkiä paikallisten kanssa suunnitelmaan täydellisen päivän vedellä, laajentamalla kokemustasi ja nautintoasi. Riippumatta siitä, mitä valitset tekemistä paratiisissa, Sea Glass-vierailusi saa sinut kattamaan. Käytettävissä olevien aktiviteettien ja mukavuuksien lisäksi sinulla on käytettävissä myös kokopäiväinen kiinteistönhoitaja, jos ilmenee tarpeita tai tarvitset lisätietoja saaresta. Päivittäinen siivouspalvelu voidaan toimittaa lisämaksusta pyynnöstä. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita lisämaksusta lemmikkieläimistä, ja ne rajoittuvat yhteen kotieläiminä pidettyyn lemmikkieläimeen, joka on alle 25 kiloa. Great Harbor Cay on suurin Berysaarten nimeltä cay-ketjussa. Great Harbor Cayssa on syvänmeren venesatama, 5000 metrin ilmamatka ja 6 mailia kauneimmista rannoista. Saaren aktiviteetteihin kuuluu snorklaus, sukellus, maailmanluokan luukalastus, ranta ja paljon muuta ... Nauti paikallisista ravintoloistamme ja rantakerhoravintolasta (saaren parhaimmista hampurilaisista). Suurin osa paikallisista asuu Bullockin satamassa, josta löytyy päivittäistavaroita, viinaa ja pieniä kauppoja. Lentoja voi varata useilta lentoyhtiöiltä ja yksityisiltä charter-lentoasemilta, jotka sijaitsevat Floridassa, kuten: Tropic Ocean Airways, Watermaker Air, Tropic Air tai LeAir (kotipaikka Nassau), jolla on kaksi lentoapäivittäin. Odotamme jaamme tämän kauniin rantatalon kanssasi pian!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay

  • Onko majoituspaikassa Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay uima-allas?

    Ei, Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay?

    Kyllä, Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay on?

    Majoituspaikan Welcome To Sea Glass... A Private Beachfront Oasis On Great Harbor Cay peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.