Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work (Harrington, Kanada)

Koko talo/asunto Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work (Harrington, Kanada)

Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work

Tervetuloa perheeseen, ystäviin, häät, vastaanotto, tiiminrakennus (26 ihmistä) Domaine de la rivière perdue. 26 kansaaYhdeksän makuuhuonetta (9 queens-vuodetta ja 4 parivuodetta), iso ruokailuhuone, suuri kansi, josta on upea näköala, kylpytynnyri 8 henkeä kannella, ulkopuolella 24 ', bbq ja enemmän Sisältää:30 hehtaarin maa yksityisellä alueellayksityinen joki tekee pienen lakanuima-spa 8 henkilöäviihdyttävä huone, jossa on biljardipöytä 5x9 ja vauvajalkasuuri huone vastaanottoa, muodostumista ja enemmän 26'x34 'vaellusreittiTakkaInternetLiinavaatteetPyyhkeetPesukonePuuhella ja paljon muutaLaurentidesMaa, jolla on kiehtova historia niin suuri kuin Laurentiansin avoin tila, se?s rikas alue, jota on aina haluttu. Rikas maa, jossa on tuhansia eri näkökohtia, se avautuu hitaasti kävijälle ja valloittaa kauneimman kaupungin asukkaan sydämen, jonka leveät rauhalliset järvet asettavat valtavia vaahtera- ja mäntymetsää. Laurentians on 22 000 neliökilometriä puhdasta iloa vain Montrealin pohjoispuolella. Sen ekosysteemien suuri monimuotoisuus avaa uusia näkymiä, mikä tarjoaa erinomaisen luonnollisen kokemuksen jokaisen ilkkailijan kävijöille. Alue saa nimensä pohjoispuoleltaan kulkevien vuorten ketjusta, ja se on osa suurta Kanadan kilpiä, joka kattaa suurimman osan Quebecistä St. Lawrence-joki. Sen vilkas ja viehättävä kylä tarjoaa vierailijoille lämpimän ja kestävän vastaanoton.Laurentianin alue on myös kohtaamispaikka urheilumiehille ja -miehille, jotka tulevat harjoittelemaan suosikkiurheilutoimintaansa ympäri vuoden. Vierailijat tulevat kaukaa nauttimaan monista nähtävyyksistä, ja vuosien varrella alue on luonut kadehdittavan maineen siinä määrin, että siitä on tullut Quebecâ?S Premier neljän vuodenajan loma-alue. Itse asiassa kävijät tulevat ympäri maailmaa viehättämään sen ainutlaatuisen maiseman ja matkailukohteiden kauneutta.Viikot (mon fri) 1 yö min. Yöpyminen 980 / n 2. yö 50% alennusViikonloppuisin 2 yötä min. Yöpyminen 980 / n 3. yö 50%Meillä on tiheä litle joki keskellä maata, voit mennä uimaan, kalastaa ja paljon muutaTällä varauksella on kiinteä peruutusehdot - palautukset annetaan enintään 60 päivää ennen tarkastusta.Matkustajille, jotka peruuttavat vähintään 60 päivää ennen sisäänkirjautumista, myönnetään 100% palautus. 50%: n hyvitystä annetaan matkustajille, jotka peruutetaan 30–59 päivää ennen sisäänkirjautumista. Palautuksia ei makseta matkustajille, jotka peruuttaa vähemmän kuin 30 päivää ennen sisäänkirjautumista. CanadaStays -varausmaksut palautetaan, jos peruutat 48 tunnin sisällä varauspyynnön esittämisestä.Talomme sääntöjä: ensisijainen vuokraaja on 25 tai vanhempi, ei tupakointia, ei juhlia tai tapahtumia, ei lemmikkejä.Sopimus allekirjoitetaan omistajan kanssa.Paikannin tarvitsee antaa sécurity dépositin, joka on 1000 dollaria etukäteen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work

  • Onko majoituspaikassa Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work uima-allas?

    Kyllä, Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work?

    Ei, Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work on?

    Majoituspaikan Welcome To Family, Friends, Wedding, Reception, Team Work peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.