Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island (Bow, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island (Bow, Amerikan Yhdysvallat)

Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island

Waterfront home w / yksityinen takka, veneen käynnistäminen, poiju ja 2 pyörää Samish Islandilla Erikson Beach HouseKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Hengitä suolaista valtameren ilmaa ja herää rauhallisen ääniä räpyttävien aaltojen päästäessäsi idylliseen Samish Islandin rantataloon! Tämä Samish Bayn rannalla sijaitseva kiinteistö tarjoaa 180 astetta henkeäsalpaavat ja esteetön näköala lahdelle saarien ja Mt. Leipuri taustalla. Ehkä jopa maisemaa viehättävämpiä ovat upeat auringonlaskut - San Juan -saaret kehystävät kauniisti aurinkoa, kun se katoaa veteen. Vietä päiväsi ulkona, paahtamalla s'more-taitojaan takan yli, veneilyä, uintia, rapistamista tai melontaa, kaikki etuovesta! Kun vuorovesi sammuu, odotan innolla tarkkailevan suuria sinisiä haikaraita metsästämässä vuoroveden asunnoissa. Valmista ateriat täysin varustetussa keittiössä tai grilla suosikkejasi kaasugrilli. Sinut hoidetaan myös yksityisellä veneiden laukaisulla, poijulla ja kahdella polkupyörällä!Mikä on lähellä:Jos sinulla on mereneläviä, olet tullut oikeaan paikkaan! Samish Bay on loistava simpukoiden tuottaja. Voit saada tuoreita Tyynenmeren ostereita Blau Oyster Company -yrityksestä vain lyhyen viiden minuutin kävelymatkan päässä tieltä. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen ulkona aja viisi mailia viehättävään ja trendikkään Edisonin kaupunkiin nauttimaan illallista yhdessä paikallisista ravintoloista. Olet myös vain 10 minuutin päässä paikallisista marjapelloista, samoin kuin Chuckanut Scenic Highway -kadulta, ikoninen reitti, josta on upeat näkymät rannikolle. Tutustu alueeseen kauemmas lukemalla 16 mailia La Conneriin, josta löydät upeita ravintoloita, viehättäviä kauppoja ja jännittäviä tapahtumia, kuten Skagit Valley Tulip Festival. Asioita tietää:Ilmainen WiFiTäydellinen keittiö* Huomaa: Kiinteistö-aidan odottamattomien vaurioiden vuoksi vieraiden näkymät häiriintyvät, kun oleskelet tässä kodissa toistaiseksi.** Huomaa: olohuonekuvissa näkyvä takka ei ole tällä hetkellä toiminnassa.Pysäköintitiedot:: Kaksi pysäköintialuetta heti talon vasemmalla puolella on varattu Erikson Beach Houselle.⦁ Varmista, ettet vedä kauemmas kuin edes talon kanssa, koska nurmikolla on sprinklereitä.⦁ Eteläisen naapurikodin eteläpäässä on 3 ylimääräistä 'ensin tullutta palvellaan' -parkkipaikkaa.Pääsy veteen: Tämä koti on rantahotelli.Vahinkovakuutus: Tälle kiinteistölle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä tarvittaessa verotuksen (”vauriovakuutus”). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island

  • Onko majoituspaikassa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island uima-allas?

    Ei, Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island?

    Ei, Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island?

    Lähellä majoituspaikkaa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island sijaitsevat nähtävyydet ovat Skagit Regional Airport, Anacortes Airport, Mount Baker Ski Area, Bellingham International Airport, Blakely Island Airport, Decatur Shores Airport, Billy Bishop Toronto City Airport, Rosario Seaplane Base.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island on?

    Majoituspaikan Waterfront Home W/ Private Firepit, Boat Launch, Buoy & 2 Bikes On Samish Island peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.