Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. (Jay, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. (Jay, Amerikan Yhdysvallat)

Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green.

Rauha ja hiljaisuus. Minuuttia vuorille. Sekuntia retkeilyyn. Missä voit rentoutua. Cairn Cabin on täysin varustettu ja siinä on tilaa pariskunnille tai perheille rentoutua ja rentoutua. Nauti tulisija, grilli ja kajakkeja lämpimällä säällä. Vieraiden on kuljetettava kajakkeja omalla puolellaan. Tarjoamme tie-alavaatteita ja vaahtomuovia. Maanpinnalla on pelihuone, jossa on 55 tuuman HDTV (meillä on kaapeli tai voit käyttää Netflixiä, Hulua jne.), Kaasuliesi, pingispöytä, palapelit, lautapelit, DVD-levyt, maissireiä ja jättiläinen jenga ! Siellä on myös varahuone, joka on omistettu tilaksi varusteesi säilyttämiseksi säältä. Löysää polkupyörät, sukset, saappaat tai muut lelut ja tiedä, että ne ovat turvallisia ja kuivia. Lainaa joogamattoja ja löydä zenisi toisesta kahdesta kannesta, kun hengität tuoreen männyn tuoksua. Pääkerroksessa on kaasutakka viihtyisäksi kylmänä yönä, toinen Smart TV ja bluetooth-kaiutin viihdemahdollisuuksia varten. Istu ulkona ja kuuntele laululintuja, kävele yhdellä yhteisön polusta tai anna mennä riippumatossa hyvän kirjan kanssa. Eaton-järvi on muutaman askeleen päässä melontaan tai kalastukseen. Järven ranta-alueella on myös tilaa pyyhkäisypalloille, lentopalloille, tennille tai grillille, ja jätämme sinulle kaiken tarvittavan aloittamista varten. Ausable-joelle on useita lähellä olevia pääsypaikkoja maailmanluokan perhokalastusmahdollisuuksia varten. Vuodenajasta riippumatta mökki vie sinut lähellä keskustaa mitä haluat tehdä. ** Kotimme ei välttämättä sovellu pienille / pienille lapsille tai taaperoille, koska kerrosten välillä on avoimia puisia portaita. ** Mökissämme EI ole ilmastointia. Jokaisessa makuuhuoneessa on kattotuuletin ja lattiatuuletin.Tätä yksinäistä mökkiä ympäröivät korkeat männyt, mutta kuitenkin lähellä kaikkea, mitä Adirondacks tarjoaa. Whiteface Mountain on tiellä retkeilyyn ja maastopyöräilyyn, kun sää on lämmin, tai hiihtoon, kun lunta sataa. Lake Placid on alle 30 minuuttia etelään, missä voit selata Main Street -kauppoja ja nauttia vuosien 1932 ja 1980 olympialaisten historiasta ratsastamalla polkuradalla, tuolihissiä hyppyjen huipulle, luistelua tai kelkkaa. ajetaan Mirror Lake sivulle. Käytettävissä oleva Chasm on 20 minuuttia pohjoiseen koskenlaskua, letkua, rynnämistä ja kiipeilyä varten koko perheelle. Maassa on 46 korkeaa huippua, yli 4000 jalkaa, jos haluat haastaa rajoituksesi. Neljäkymmenen viiden minuutin ajomatkan päässä on viisi käsityöpanimoa!Olemme 25 minuutin päässä lautalta Burlingtoniin, Vermontiin, missä voit tehdä ostoksia Church Street -kadulta, ajaa pyöräteitä tai nauttia yhdestä monista erinomaisista ravintoloista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green.

  • Onko majoituspaikassa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. uima-allas?

    Ei, Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green.?

    Ei, Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green.?

    Lähellä majoituspaikkaa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. sijaitsevat nähtävyydet ovat Olympic Jumping Complex, Adirondack Plein Air Festival, Plattsburgh International Airport, Clinton County Airport-Plb, Adirondack Regional Airport, Burlington International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. on?

    Majoituspaikan Warm And Cozy. Great For Couples Or Families. Near Ironman Bike Loop. Green. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.