Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building (Wildwood Crest, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building (Wildwood Crest, Amerikan Yhdysvallat)

Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building

Kävele Beach, Quiet Block, Lovely vain 3 yksikköä Building Viikkovuokraus vain lauantaista lauantaihin. Kävele rannalle! Tämä on mukavasti sisustettu ja suunniteltu erinomaisen perheen lomalle. Erittäin puhdas ja tilava kaikilla kodin mukavuuksilla. Keskusilma- ja kattotuulettimet. Erittäin suuri äskettäin maisemoitu piha. Nauti yksi huoneisto perheesi kanssa tai pyydä laajennettu perhe tai ystäviä. Voit lomailla yhdessä ja säilyttää kuitenkin oman yksityisyyden ja tilan. Jokainen yksityinen rinnakkain ensimmäisessä kerroksessa huoneisto sisältää kaikki mukavuudet, kuten täysin varustettu syödä-keittiö, jossa astianpesukone, laattalattiat, mikroaaltouuni, tehosekoitin, mikseri ja kahvinkeitin. Olohuone on suuri ja myös kaapeli-tv, jossa on HBO ja DVD / VCR. Kaikki uudet seinä-seinä matot kaikkialla. Suuri 40 jalka x 80 jalka äskettäin maisemoitu piha (grilli, piknikpöytien, tuolit ja riippumatossa) tarjoaa runsaasti ulkotilaa rentoutumiseen sekä nuorille että vanhuksille. On jopa ulkona suljettu kuumavesisuihku, joka tuntuu hyvältä kun puhdistaa jälkeen hauska päivä rannalla. Pesukone ja kuivausrumpu mukana.Meidän loma asunnot sijaitsevat ihastuttavan rauhallisella asuinalueella St. Paul, Wildwood Crestin alaosassa. Vain kolme korttelin päässä rannasta rauhallisella asuinalueella. Se on myös vain lyhyen kävelymatkan päässä ravintoloista, Philadelphian tyylistä deliista, jäätelöhuoneesta ja Sunset Lake -järveltä. Sunset Lake on todella viehättävä paikka iltakävelyille, upeita auringonlaskuja, kalastusta, sivuttain eteneviä, vesihiihtoa, veneilyä, vesihiihtoa, waverunnereita ja rantakäsiä (Turtle Gutin vallankumouksellinen sodan taistelu taisteli täällä .. . voitimme!).Muita vierailukohteita ovat vain lyhyen ajomatkan päässä: Cape Mayin eläintarha, Wildwood Boardwalk, viktoriaaninen Cape May, historiallinen Cold Spring Village, kosteikkojen ympäristökeskus, Anglesea ja Cape Mayin majakat, kesäteatterit ja konsertit sekä Lemmings Run Gardens; kolmekymmentä minuuttia Atlantin kasinoihin. Linja-autopalvelu on lähellä.Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää ... Haluamme jakaa lomapaikkamme kanssasi. Tee suunnitelmasi tänään tulemaan ja nauti yksi parhaimmista 'perhe' loma-paikoista maassa!Perheet vain ryhmät. Lauantaista lauantaihin ei osittaisia ​​viikkoja.Avainsanat: 3 condos-nukkuu 6-7 kussakin

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building

  • Onko majoituspaikassa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building uima-allas?

    Ei, Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building?

    Kyllä, Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building?

    Lähellä majoituspaikkaa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building sijaitsevat nähtävyydet ovat Lucy the Margate Elephant, Cape May Airport, Millville Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building on?

    Majoituspaikan Walk To Beach, Quiet Block, Lovely Only 3 Units In Building peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.