Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool (Isla Mujeres, Meksiko)

Koko talo/asunto Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool (Isla Mujeres, Meksiko)

Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool

Villa Tranquila-Monipuolinen 4 makuuhuoneen villa W / kattouima-allas Villa Tranquilassa on kaikki; kauniit Karibian turkoosi sävyt, ihana kattouima-allas, josta voit nauttia. Keskusta ja kauniit rannat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Jokaisessa huoneessa on oma kalustettu terassi lounaalle. Kattoterassilta (osittain peitetty palapalla tai olkikatolla) on upeat näkymät avomerelle ja Mujeres-lahdelle. Siinä on minibaari, jossa on jääkaappi, pesuallas ja wc sekä pöydät ja tuolit nauttiaksesi upeista auringonlaskuista ruokailun aikana.Tämä hiljattain remontoitu koti sisältää päärakennuksen (4 henkilöä varten) ja 2 studiota (2 kpl 2), toistensa yläpuolella erillisessä blg-tilassa. samassa kiinteistössä. Päärakennuksen makuuhuone ja olohuone ovat merenranta ja molemmat studiot.Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on upotettu olohuone, jossa on sisäänrakennetut sohvat, mukavat nahkatuolit, ottomaanit, kaapeli T. V. w / DVD-soitin ja stereojärjestelmä w / radio ja CD-soitin. Nopea Internet-reititin on täällä myös. Liukuvat lasiovet johtavat ulkoterassille. Puoli kylpy, hyvin varustettu keittiö ja ruokailutila täydentävät ensimmäistä kerrosta.Sisällä oleva pyöreä portaikko johtaa toiselle tasolle, joka koostuu 2 makuuhuoneesta, joista jokaisessa on oma kylpyhuone. Oceanfront-makuuhuoneessa on king-size-vuode, nahkatuoli ja ottomaanit, kaapeli T. V. & DVD-soitin, radio / CD-yhdistelmä, kelloradio. Tienvarsilla on queen-vuode, tuoli, pöytä ja tuolit, kaapeli T. V. w / DVD-soitin, radio / CD-yhdistelmä. Näihin makuuhuoneisiin pääsee myös toiseen kerrokseen johtavalla ulkoisella portaikolla, jos et halua käyttää sisäistä pyöreää portaikkoa.Kaikissa 2 studiossa on oma kylpyhuone, queen-vuode, kaapeli T. V. & DVD-soitin, radio / CD-soitin, yhdistelmä, jääkaappi, kahvinkeitin, silitysrauta w / silityshuopa, pieni sohva, pöytä ja tuolit. Mikroaaltouuni, leivänpaahdin, voileipäkeittiö pyynnöstä. Tämä on loistava ominaisuus jakaa perheen ja ystävien kanssa, ja siinä on paljon yksityisyyttä ja mukavuutta kaikille!Huvila voi vuokrata neljän makuuhuoneen talona, vain päärakennuksen (kaksi makuuhuonetta), päärakennuksen ja yhden studion (kolme makuuhuonetta) tai yhden tai kahden vain yhden studion (yksi tai kaksi makuuhuonetta). Kun vuokraat osan Villaa, saatat jakaa kattopalatin ja uima-altaan muiden asiakkaiden kanssa. Saatavuuskalenteri näyttää vain koko huvilan vuokrauksen, joten jos olet kiinnostunut päärakennuksesta ja / tai yhdestä tai kahdesta studiosta mille tahansa kalenterissa näkyvästä avoinna olevasta päivästä, kysy, mitkä yksiköt ovat käytettävissä päivämääriisi. '

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Radio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool

  • Onko majoituspaikassa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool uima-allas?

    Kyllä, Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool?

    Ei, Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Cancun Hotel Zone, International Airport Cancun, Playa Norte, Delfines, Aquaworld, Playa Caracol, Cancun Bus Terminal, Hard Rock Café.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool on?

    Majoituspaikan Villa Tranquila-Versatile 4 Bedroom Villa W/Rooftop Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.