Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly (Cozumel, Meksiko)

Koko talo/asunto Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly (Cozumel, Meksiko)

Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly

Villa Sol Haa, ylellinen rantahotelli uima-altaalla, ac, henkilökunta ja lapsiystävällinen Tämä tilava, kuuden makuuhuoneen rantahotelli on suunniteltu maksimoimaan upeat näkymät Karibianmerelle ja on täydellinen yksityinen pakopaikka. Vuonna 2005 rakennettu Sol Haa on täydellinen ylellinen huvila, jotta siitä saataisiin upea 6. makuuhuone 3. kerroksessa, josta on upeat näkymät Karibialle.Tilava huvila on sisustettu tyylikkäästi huomioimalla yksityiskohdat, mukaan lukien taidetta ja hienoja kalusteita, korostaen sen mukavaa eleganssia. Nauti viileästä margaritasta, kun lepäät yksityisen uima-altaan ääressä tai tähtiä katsellen samalla kun oleskelet valaistun uima-altaan ääressä illalla. Kokopäiväinen henkilökuntamme varmistaa, että Villa ja tontti ovat hyvin hoidettuja, jolloin voit rentoutua ja nauttia omasta yksityisestä retriitistään.Huvilamme on suunniteltu korkeimmalle tasolle graniittitasoista gourmet-keittiössä ja koko 6 5 kylpyhuoneessa. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja 3 makuuhuoneesta on kauniit näkymät rannalle. Kolmessa makuuhuoneessa on king-vuoteet, 2 makuuhuoneessa on queen-vuoteet ja 1 makuuhuoneessa on 2 erillistä vuodetta. Yhdessä isossa makuuhuoneessa on myös yhden hengen vuodesohva. Villa Sol Haan suunnittelussa on myös 2 makuuhuonetta alakerrassa, josta pääsee helposti vammaisille tai vanhuksille. Olemme myös erittäin lapsiystävällisiä ja perustettu seimiin, syöttötuoleihin ja vauvaporteihin. Räätälöidyt huonekalut ovat viimeinen huippuluokan huvila. Jos sinulla on suurempi ryhmä, meillä on myös sisko 4 makuuhuoneen huvila kiinteistössä.Tontit ovat reheviä ja trooppisia palmu-kookospähkinän kanssa, ja banaanipuut ovat vain muutamia kiinteistön monista eri kasveista. Kuvittele siemailevani tuoreesta kookospähkinästä, jonka henkilökunta on antanut sinulle, kun se lepää uima-altaan äärellä palmun alla !!Avainsanat: Villa

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Puhelin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly

  • Onko majoituspaikassa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly uima-allas?

    Kyllä, Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Kyllä, Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa del Carmen, Playacar, Quinta Avenida, Playa Mamitas, Playa Caracol, Sian Ka'an, Bel Air Animal Park, Parque 28 de Julio.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly on?

    Majoituspaikan Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.