Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc (Bergerac, Ranska)

Koko talo/asunto Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc (Bergerac, Ranska)

Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc

Villa Melhenga Lämmitetty ja suojattu uima-allas, suuri puisto Kausi 2020 on jo hyvissä ajoin käynnissä, ja kausi 2021 on nyt saatavana. Uusi: Englantilainen biljardipöytä, jossa on kaksi sarjaa palloja (englantilainen musta pallo ja biljardipöytä). Périgordissa, Dordogne-osastolla, gastronomian, linnoitusten ja esihistorian alueella, 5 km päässä Bergeracista ja 9 km päässä sen kansainvälisestä lentokentästä (meille ei ole haittaa) varaamme lämpimän, henkilökohtaisen ja gourmet-tervetuliaissuunnan suuri nykyaikainen talomme, kaikki yhdellä tasolla, valoisa ja tilava, luokiteltu 3 tähden 'plus' (meillä on kriteerit 4 tähden turistimajoitukselle) 8 hengelle (+ 1 mahdollinen lisävuode lapselle tai vauva makuuhuoneessa, enimmäiskapasiteetti: 9 henkilöä). 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta ja 2 wc: tä, joista toinen on erillinen, täysin varusteltu keittiö, oma 50 m²: n lämmitetty uima-allas (omaan käyttöösi, veden lämpötila välillä 28 ° - 30 ° taattu toukokuun puolivälistä puoliväliin) -September mukana), suojattu moottoroidulla teleskooppisella korkealla suojalla (miellyttävä uinti tunnissa tai säässä riippumatta ja lasten täydellinen turvallisuus), 1 iso katettu terassi, 100 m² varustettu (2 planchasia ja jääkaappi, lukuisia ulkopelejä, jne.) keskellä 25 000 m²: n puumaista puistoa, jossa ei ole suoria naapureita (mahdollinen naturismi), mukaan lukien yksityinen puu ja sen metsäpolku, turvallinen puutarha puutarhassa, jossa on keinut, ja pieni vetoketju viihdyttäväksi lapsille. Rauhallinen, mukavuus, rauhallisuus ja yksityisyys taattu. Monet ilmaiset palvelut: peruselintarvikkeet, ilmaiset liinavaatteet (lakanat, pyyhkeet jne.), Kirjasto, kaksi televisiota CanalSat-dekooderilla (Canal-liittymä plus elokuvateatteri, yli 300 kanavaa) ja TNTSat toiselle, ilmainen langaton internet (mutta heikko yhteys, anteeksi), 4G-vastaanotto, monia lautapelejä, vauvan tarvikkeita, piknikivarusteiden ja GPS: n lainaaminen, uima-altaan nopea ja huomaamaton päivittäinen ylläpito (noin 15 minuuttia, tunteja klo sopivuus). Olimme paikan päällä asuntovaunussa, kaukana talosta ja näkymättömiin molemmissa suunnissa, huomaamaton ja saatavilla pyynnöstäsi (katso satelliittinäkymä). Ruokakaupat ja leipomo 3 km: n päässä. Kaikki kaupat ja palvelut 5,5 km: n päässä. Gueyten hevosurheilukeskus 2 km päässä, Monbazillacin linna 15 km. Golf Château les Merles 19,5 km ja Golf des Vigiers 23 km. Valitettavasti ei lemmikkejä. Savuton talo (sisällä). Vuokra koko viikossa lauantaista klo 17.00–10.00. Valinnainen loppusiivousvaihtoehto: 60 €. 10% alennus vähintään 2 viikon oleskelua varten (tietopyyntösi antaa sinulle mukautetun hinnan). Tutustu HENKILÖSTÖ WWW-sivustollemme kaikkiin yksityiskohtiin (tarvikkeet, sängyt, kodinkoneet, tuotteet, palvelut jne.), Lukuisiin valokuviin, mukaan lukien panoraamanäkymät ja yksityiskohtaiset matkailutiedot. Joten nähdään pian? ...

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Sisäuima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc

  • Onko majoituspaikassa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc uima-allas?

    Kyllä, Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc?

    Ei, Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc sijaitsevat nähtävyydet ovat Aéroport de Bergerac Périgord Dordogne, Victor Hugo - St Augustin, Abbaye de Cadouin, Parc Aquarium du Périgord Noir, Le Bournat, Cap Cinéma Périgueux, Cathédrale de Saint Front, Les Contes du Lébérou - Festival en Périgord Noir.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc on?

    Majoituspaikan Villa Melhenga Bergerac 3 Piscine Chauffée Et Abritée Confort Tranquillité Parc peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.