Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Villa Makai Santa Teresa (Santa Teresa, Costa Rica)

Koko talo/asunto Villa Makai Santa Teresa (Santa Teresa, Costa Rica)

Villa Makai Santa Teresa

Ylellinen lomakoti Santa Teresa - Villa Makai TIETOA VILLAAVilla Makai on 1 614 neliömetrin ylellinen lomakoti, joka on rakennettu eristäytyneelle yhden hehtaarin alueelleomaisuus, jossa voit nauttia ehdottomasta yksityisyydestä ja rauhasta ilman mitäännaapureita. Se on nimetty havaijilaisen sanan 'Makai' mukaan, joka tarkoittaa 'kohtivaltameri'. Sen henkeäsalpaavat merinäkymät ja ympäröivä rehevä viidakon katos,tämä koti on erittäin ainutlaatuinen trooppinen paeta.Villa Makai on kaksitasoinen 2 makuuhuoneen moderni koti. Kodin päätaso onavoin konsepti, olohuone ja keittiö, josta avautuu tilava ulkoterassi, arehevä trooppinen puutarha ja oma uima-allas. Olohuone ja keittiö ovat molemmat erittäin hyviämukavat ja ne jäähdytetään koko päivän raikkaalla merituulen jakattotuuletin. Puutarha tarjoaa aurinkoisen ruokailutilan, josta on uskomattomat näkymätkohti merta ja sen kauniita auringonlaskuja. Täällä on myös kylpyhuonetasossa kauniilla ulkosuihkulla. Kaksi omaa makuuhuonetta ja kylpyhuoneet ovatsijaitsevat huvilan ylemmällä tasolla. Molemmat makuuhuoneet on täysin kalustettu korkeallalaadukkaat king-size-vuoteet ja ilmastointi nukkumista varten. Sinunsängyssä, aloitat jokaisen uuden päivän upealla merinäköalalla, jolta on näkymätCosta Rican viidakko. Kahdessa kylpyhuoneessa on myös merinäköala.Tule yöpymään Villa Makaissa, jossa voit nauttia rauhasta ja yksityisyydestäon alle 3 minuutin ajomatkan päässä rannalta ja Santa Teresen keskustasta. Tämäkotiin mahtuu pieniä perheitä tai kaksi paria lasten kanssa, ja se onvarustettu huippuluokan mukavuuksilla, mukaan lukien henkilökohtainen concierge, päivittäinsiivous ja turvallisuus.Ominaisuudet ja mukavuudet 2 makuuhuonetta, joissa jokaisessa on king-size-vuode, ilmastointi ja merinäköala. 2 oma kylpyhuone merinäköalalla. 2 ylimääräistä kokoontaitettavaa sänkyä (saatavana pyynnöstä). 1 pääkerroksen kylpyhuone ulkosuihkulla. 1 ulkosuihku huuhtelua surffailun jälkeen. Täysin varusteltu keittiö Wifi Turvallinen BBQ Yksityinen pysäköinti Henkilökohtainen concierge Päivittäinen siivous PesulapalveluHenkilökohtaiset concierge-palvelutHenkilökohtainen conciergemme hoitaa kaikki tarpeesi koko loman ajanettä lomastasi tulee todella rentouttava, nautinnollinen ja stressitön. Erikoistunutconcierge-palvelu varmistaa, että jokainen lomakokemus Villa Makaissa onikimuistoinen ja räätälöity jokaiselle vieraalle.Pyydä meitä järjestämään sinulle jokin seuraavista aktiviteeteista loman aikana: Kuljetus Villa Makaihin ja sieltä vuokra-auto- tai mönkijävaraukset Yksityiset kokkipalvelut Toiminnan tai kiertueen suunnittelu Yksityinen hieronta, jooga tai parantavat hoidot kauneudenhoito (kasvohoidot, manikyyrit, jalkahoidot ja kampaus) Lastenhoito* Henkilökohtainen conciergemme puhuu englantia, espanjaa, saksaa, hepreaa ja ranskaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Kokoustilat
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Lastenhoito
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Polkupyörien vuokraus
  2. Ratsastus
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Makai Santa Teresa

  • Onko majoituspaikassa Villa Makai Santa Teresa uima-allas?

    Kyllä, Villa Makai Santa Teresa tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Makai Santa Teresa?

    Kyllä, Villa Makai Santa Teresa noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Makai Santa Teresa pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Makai Santa Teresa tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Makai Santa Teresa?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Makai Santa Teresa sijaitsevat nähtävyydet ovat Tambor Airport, Playa Coyote, Punta Islita Airport, Carrillo Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Makai Santa Teresa on?

    Majoituspaikan Villa Makai Santa Teresa peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.