Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon (Cape Coral, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon (Cape Coral, Amerikan Yhdysvallat)

Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon

Villa Lake View! elää se Paratiisissa! Uima-allas, kylpylä, polkupyörät ja kajakit mukana Tervetuloa Villa Lake View! Ja mitä mieltä! Suuri järvi, kaksinkertainen nurkkasäiliö, jossa paras näkymä merituulesta! Uima-altaassa on runko-osainen etupaneeli, joka takaa selkeän näkymän upealle järvinäkymälle. Tämä ihastuttava 2300 neliömetrin allas & spa, lemmikkieläinystävällinen, koti varmistaa lomasi on yksi jota et unohda. kauniissa lounaaseen Cape Coralissa suurella järvellä, josta avautuu henkeäsalpaava näkymä ja kaunis maisemointi yli kokoinen paljon ja paljon yksityisyyttä. Tämä koti on kuningas Master makuuhuone temperpedic patja, 50 tuuman televisio ja suora pääsy allas Lanai. Queen makuuhuoneessa on oma kylpyhuone myös 50 tuuman tv. Kolmas makuuhuone erillisillä vuoteilla, 60 tuuman TV ja kylpyamme. Koti on hiljattain sisustettu moderniin nykyaikaiseen tyyliin, jossa on laaja keittiö ja liukusäätimiä allasalueelle, joka avaa koko talon suuren huoneen konseptille. Avointen näköyhteyksien avulla voit olla mukana koko perheen ja ystävien kanssa. Suuri koti viihdyttäväksi. Viihteellesi kotiin kuuluu Foosball-pöytä ja 65 tuuman TV perheeseen sekä 65 tuuman televisio olohuoneessa, jossa voit rentoutua Ekornessin stressitöntä lepotuolia.Uusi tehokas AC ja uusi tehokas altaanlämmitin lisäävät mukavuutta ja taloudellisuutta. Lanai on myös uima-allas lelu laatikko runsaasti leluja nauttia kuuma Floridan auringosta virkistävä uima-allas. Jos haluat tutustua naapurustolle, autotallissa on kolme polkupyörää. Löydät myös rantatuolit ja jäähdyttimet matkoillesi valkoisiin hiekkarantoihin. Huomaat, 25 dollaria. 00 viikossa sähkökorvaus sitten 14 senttiä kilowattia jälkeen, tämä ei koskaan ole paljon, koska kaikki järjestelmät ovat erittäin tehokkaita. Pet's ... raja 2, koirat, yhdistetty paino 60 kiloa ... 50. 00 per lemmikkieläimestä peritään maksu kiinteistöstä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.8 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.9 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon

  • Onko majoituspaikassa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon uima-allas?

    Kyllä, Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon?

    Kyllä, Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon sijaitsevat nähtävyydet ovat Sanibel Islands Beach, Waterside Shops at Pelican Bay, The Village on Venetian Bay, Edison & Ford Winter Estates, Bonita Beach, Cape Harbour, Sanibel Causeway, Page Field.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon on?

    Majoituspaikan Villa Lake View 3/3 Lämmitetty uima-allas ja spa, 5 vapaa polkupyörää, oman nautinnon peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.