Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Villa Diletta Luxor (Luxor, Egypti)

Koko talo/asunto Villa Diletta Luxor (Luxor, Egypti)

Villa Diletta Luxor

Villa Diletta - Huoneisto, jossa on puutarha ja veranta - Itsenäinen huvila, 30 metrin päässä Niilistä, jota ympäröi vehreys kuin pieni paratiisi. Terassilta näet feluche-luistelun veteen ja risteilyalukset lähtevät Aswanille. Näet myös Luxor-temppelin ja Kingsin ja Queensin laaksot. Se on paikka, jossa ajatellaan unohtumattomia auringonlaskuja ja auringonlaskuja ilman Luxorin meluisaa liikennettä ja sen asukkaiden hiljaisuutta ja hiljaisuutta sekä alojen laiduntamaa somarellia.Rosa-huoneistossa, joka sijaitsee 80 neliömetrin kerroksessa, on puutarha, jossa on jasmiiniä, valkoista ja fuksia bougainvillaa, ja harvinainen Acacia-kasvi, jossa on upeita vaaleanpunaisia ​​klusterikukkia, jossa voit ruokailla ja rentoutua teetä varten. . Siinä on keittiö, olohuone, kahden hengen makuuhuone ja iso kylpyhuone. Jokaisessa huoneessa on kattotuuletin ja ilmastoitu huone. Ikkunoissa ja ovissa on kaksoisovet hyttysverkoilla.Mini-huoneistossa Blu, toisessa kerroksessa, on tyypillistä tyypillisessä arabialaisessa tyylikkäässä tunnelmassa (kupolissa), ja siinä on suuri varjostettu terassi, joka on tehty palmuista, tuoleilla ja pöydällä sekä mukavilla kansituoleilla, joissa voi nauttia illallista tai rentoutua illalla tuoreella karkaatilla. Se on varustettu keittiöllä, kahden hengen makuuhuoneella ja kylpyhuoneella. Myös täällä on tuuletin ja ilmastointi huoneessa ja kaksinkertaiset ikkunat ja hyttysverkko.Pohjakerroksessa, edessä, pesutupa, jossa pesukone, pyykkinarulla, silitysrauta ja silitysrauta asiakkaiden käytettävissä. Puutarha ja terassi valaisevat pehmeät vaaleanpunaiset valot, jotka lisäävät ilmakehää .... Yö kulkee hiljaisena, koska huvila on aidattu korkeilla seinillä, missä he kiivetä pieleen bougainvillea ja rautaportille ja ymmärtämättä sitä valvomaan turvallisuutta käytettävissänne.Villa tarjoaa voimakas internet-järjestelmä, televisiot, kaasuliesi, jääkaappi ja pakastin, astiat, pellava huoneet ja liinavaatteet kylpyhuoneeseen, hiustenkuivaaja ja kalustettu yksinkertainen mutta tarpeellinen ei hukata sitä basilikaa, joka ulkoisesti ympäröi koko ulkoa Villaa, joka inebriates asiakas jopa ennen saapumista ...Tärkeä osa on Villa-johtajan, Mr. Mohammed, joka on edelleen asiakkaan käytettävissä jokaisen tarpeen mukaan saapumisestaan ​​lähtöönsä, ja palvelu myös lentokentälle. Hän voi pyytää matkaoppaita, risteilyvarauksia, felukkia, hevosia, kameleita, kuumailmapalloa ja erityistä kokemusta syödä kotonaan perheensä todellisen tyypillisen egyptiläisen ruoan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Hieronta
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kahvila
  2. Pelihuone/videopelejä
  3. Nopea check-in / -out
  4. Pysäköinti
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Biljardi
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Ratsastus
  4. Vaellusreitti
Ruoka ja virvokkeet
  1. Halal-hotelli (حلال)
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Diletta Luxor

  • Onko majoituspaikassa Villa Diletta Luxor uima-allas?

    Ei, Villa Diletta Luxor ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Diletta Luxor?

    Kyllä, Villa Diletta Luxor noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Diletta Luxor pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Diletta Luxor tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Diletta Luxor?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Diletta Luxor sijaitsevat nähtävyydet ovat Kuninkaiden laakso, Karnak temppeli, Luxorin temppeli, Luxor Museum, Souks, Ramesseum, Medinet Habu, Mortuary Temple of Hatshepsut.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Diletta Luxor on?

    Majoituspaikan Villa Diletta Luxor peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.