Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff (Banjar, Indonesia)

Koko talo/asunto Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff (Banjar, Indonesia)

Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff

Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa henkilöstön Haluatko herätä aaltojen äänellä? Tämä voi olla todellisuutta tässä kauniissa ja viehättävässä lomamökissä aivan rannalla!Villa Bundar sijaitsee suoraan rannalla, lähellä Lovinaa, turistipaikan Balin pohjoisrannikolla. Villa on rakennettu pyöreään muotoon, joten nimi Bundar, joka tarkoittaa 'pyöreä' Indonesian kielellä. Huvilan pyöreä muotoilu tarjoaa sinulle upeat näkymät kaikista kulmista. Villa edessä antaa sinulle täysin esteetön näkymä rannalle ja merelle. Villaan takana näet vuoret viinitarhojen ja riisipellojen kanssa. Itä- ja länsipuolella voit nauttia trooppisista kasveista ja palmujen puutarhasta huvilan ympärillä.Villa Bundarissa on 2 makuuhuonetta, joissa on molemmissa parivuoteet ja kaksi kylpyhuonetta suihkulla, kaksi pesuallasta ja wc, ja kylpyhuoneessa on myös kylpyamme. Jos pysyt 5 hengellä, voimme sijoittaa yhden lisävuoteen yhdessä makuuhuoneesta. Huvilassa on iso olohuone, avokeittiö ja ylimääräinen wc käytävällä. Huvilan edessä on kaunis uima-allas, suoraan terassin vieressä, josta on upea näköala merelle. Uima-allas on rakennettu samaan pyöreään muotoon kuin huvila, ja sen lisäksi syvä osa on matala istuma (lasten leikkialue). Terassilla on rentouttava oleskelualue, jossa on ruokapöytä, rentoutustuolit ja aurinkotuoleja. Takana huvila löydät myös mukava terassi, jossa on kaksi sohvaa rentoutua. Terassit kattavat osittain olkikatto, joten voit aina istua varjossa.Villa on varustettu kaikilla mukavuuksilla, kuten ilmainen langaton internet, TV, DVD-soitin ja olohuoneen hyllyillä löydät kirjoja, CD-levyjä, DVD-levyjä ja lautapelejä. Myös pesukone, täysin varustettu keittiö ja tallelokero arvotavarat.Vuokrahinta sisältää kaikki kustannukset: verot, kaasu, vesi ja sähkön kulutus, verot, henkilöstökustannukset, asiakastuki ja saat tervetuliaispaketin, joka sisältää ensimmäisen illallisen ja ensimmäisen aamiaisen saapumisen jälkeen. Myös huvilassa on ilmainen internetyhteys koko oleskelun ajan ja saat ilmaisen tervetuliaishieronnan läheisessä spa-tilassa.Kuusi päivää viikossa palveluksessasi on vieraanvarainen henkilökunta (sunnuntaina he ovat poissa vain kun saapuvat tai lähdet sunnuntaina). Kotitalouden apu ja kokki huolehtivat siivouksesta, pyykistä, päivittäistavaroista ja hän voi valmistaa herkullisia aterioita (aamiainen, lounas ja päivällinen). Huvilassa on myös puutarhuri, joka huolehtii puutarhasta ja uima-altaasta, ja siellä on vartija vartioituna illalla ja illalla. Henkilöstön kustannukset sisältyvät vuokrahintaan, vain päivittäistavarat ovat omalla kustannuksella.Villa Bundar sijaitsee rauhallisella alueella, josta kokea aito Bali -ympäristö. Näkymä on fantastinen, myös auringonlasku on upea!Villa on ihanteellinen pariskunnille tai lapsiperheille. Meri, uima-allas ja sijainti rannalla varmistavat, että sinulla on unohtumaton yöpyminen!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Uima-allas
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff

  • Onko majoituspaikassa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff uima-allas?

    Kyllä, Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff?

    Ei, Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff sijaitsevat nähtävyydet ovat Soekarno–Hatta International Airport, Taman Safari Indonesia, Gandaria City, South Jakarta, Kuningan City, Taman Nasional Kepulauan Seribu, Dive Indonesia, Mall Blok M.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff on?

    Majoituspaikan Villa Bundar: Luxury Beachfront Villa With Staff peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.