Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by (La Zenia, Espanja)

Koko talo/asunto Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by (La Zenia, Espanja)

Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by

Villa - kauniit rannat ja mestaruustason golfkentät lähellä 2 makuuhuoneen huvila yksityisellä uima-altaalla rauhallisella La Zenia-alueella lähellä Torrevieja Alicante Espanjaa.(Soita hinnoille ja saatavuudelle alle 7 yötä varten)Ulkona: suuri maisemoitu puutarha, patio ja terassi, parveke pois makuuhuoneesta ja iso yksityinen katolla varustettu solarium, josta on esteettömät näkymät.10 minuutin kävelymatkan päässä kauniista rannoista ja vain muutaman minuutin ajomatkan päässä monista mestaruusgolfkentistä (Las Ramblas, Villamartin, Campoamor jne.) Mitä muuta haluatte. Se on ihanteellinen tukikohta perheille tai pariskunnille. Hyvät tieyhteydet tekevät muista nähtävyyksistä helposti saavutettavissa. Paikalliset baarit ja ravintolat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.Paikalliset tiedot :: La Zenia on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se voi palvella monia makuja. Voit nauttia kesä- tai talvitauosta, golf- tai merenrantataukoista, tai haluat tutustua alueen historiaan ja käydä sen monissa museoissa, monumentteissa, kirkoissa ja historiallisissa rakennuksissa. Lyhyen kävelymatkan päässä on useita kauniita hiekkarantoja ja sinisen lipun rantoja, joissa on paljon tilaa aurinkoa varten sekä leikkipaikkoja lapsille. Jos haluat vapaapäivän aurinkoa tai golfia kohden, lähellä on kaksi vesipuistoa lapsille (ja aikuisille!). Useimmista viikonpäivistä löytyy myös paikallisia markkinoita (runsaasti ideoita lahjoiksi kotiin viemiseksi tai vain hemmotella itseäsi). Lyhyen ajomatkan päässä sisämaahan löydät perinteisiä espanjalaisia kyliä, joita ympäröivät appelsiini- ja sitruunanviljelmät. Riippumatta maustasi tällä alueella on kaikki.La Zenia :: Kävelymatkan päässä on monia paikallisia baareja, ravintoloita, supermarketteja, pankkeja ja apteekki. Sinulla on erinomainen valikoima ravintoloita, mukaan lukien perinteiset espanja, italia, kiina, intia ja englanti.Torrevieja :: Torrevieja on kosmopoliittinen espanjalainen kaupunki, joka on 10 minuutin ajomatkan päässä La Zeniasta. Sille pääsee helposti autolla tai usein käytetyillä paikallisilla linja-autoilla. Torreviejassa on esplanaatti, venesatama ja siellä on paljon kauppoja, baareja, kahviloita, klubeja ja ravintoloita. Esplanadilla on myös suuret markkinat joka perjantai. Torreviejan laitamilla on kaksi suurta luonnollista suolajärveä, jotka tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by

  • Onko majoituspaikassa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by uima-allas?

    Kyllä, Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by?

    Ei, Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by sijaitsevat nähtävyydet ovat Alicanten lentokenttä, de La Mata, Parque Natural de las Salinas de La Mata-Torrevieja, De los Locos, Aquopolis, Torrelamata Sur, Punta Prima, Bus turistico circular gran alacant.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by on?

    Majoituspaikan Villa - Beautiful Beaches & Championship Golf Courses close by peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.