Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea (Bompas, Ranska)

Koko talo/asunto Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea (Bompas, Ranska)

Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea

VILLA 5 *, jossa yksityinen uima-allas 5 minuutin päässä merestä Bompas on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee Perpignanista koilliseen, Tetin vasemmalla rannalla, alle 10 minuutin päässä Katalonian pääkaupungista. Bompas nauttii etuoikeutetusta elämäntavasta meren ja vuoren välillä, jossa elämä on hyvä!Tämä kaunis uusi omakotitalo, rakennettu vuonna 2014 tontille, jossa on 700 m2 puutarha puita ja täysin aidattu hyvin asuinalueella, rauhallinen lähellä turistialueita, mutta kaukana melusta ja väkijoukoista! Tämä talo antaa sinulle mahdollisuuden viettää kaunista lomaa auringossa yhdistämällä mukavuutta, hetkiä perheen rentoutumiseen uima-altaan reunalla, kun olet lähellä kauneimpia hiekkarantoja vain 7 km. Voit nauttia uima-altaasta ympäri vuoden turvakodinsa ansiosta ja mahdollisuuden lämmittää sitä vuodenaikoina 200 euron lisämaksua viikossa. Todellinen hoito nuorille ja vanhoille kaikkina vuodenaikoina! Villa tarjoaa:3 makuuhuonetta, joissa parivuode 160 x 200 cm, kaksi mezzanine ja parivuode, 1 makuuhuone, jossa 4 erillistä vuodetta 90 x 200 cm, ja TV-oleskelutila 2 hengelle.Upea elintila on yli 40 m2 poikkeuksellisen kirkkaassa ja suuri aukko altaalla. Avokeittiö, joka on erotettu baarista, josta on näkymät ruokailuhuoneelle, jossa on puuhella ja olohuone, jossa on sohvat, toinen televisio. Netflix on käytettävissä vuokralaisille.Keittiö on täysin varustettu ja varustettu suurella jääkaapilla / pakastimella, jossa on makean veden annostelija ja jääkuutiot, astianpesukone, pesukone ja kuivausrumpu, induktioliesi, liesituuletin, uuni Korkeus, mikroaaltouuni, kahvinkeitin (SENSEO), leivänpaahdin, tehosekoitin ja kaikki saatavilla olevat astiat. Kaksi suihkuhuonetta täydentävät talon sisätilat. Yksi varustettu suihkukaappi, wc ja pesuallas. Toisessa on wc, pesuallas ja suihkukaappi, joka toimii höyrysauna vain talvikaudella.Voit syödä ulkona täysin kalustetulla katetulla terassilla (ruokapöytä 12 hengelle + oleskelualue), jossa on kesäkeittiö, jossa on suuri grilli ja pesuallas, josta on näkymät uima-altaalle 9 x 4 metriä. Puutarha on kauniisti metsäinen yksityisyyden säilyttämiseksi. Se on täysin aidattu oman turvallisuutesi ja mukavuutesi sekä lapsesi turvallisuuden takaamiseksi. Keinut ovat saatavilla pikkulaisillesi.Kaikki tämä on erittäin miellyttävässä ympäristössä, optimaalinen valotus, kaunis kirkkaus koko päivän. Tuulen suojissa.Talon säännöt:- Talo on ehdottomasti varattu lapsiperheille- Nuorten ryhmä, joka on ehdottomasti kielletty- Saapuminen klo 16 ja poistuminen viimeistään klo 10- Vähintään 7 päivän vuokra- Huoneessa on vuodevaatteet ja kylpypyyhe- Meluisat puolueet tai osapuolet ovat kiellettyjä naapuruston kunnioittamisen puolesta- Pidätämme oleskelusi aikana oikeuden kuluttaa klo 9–21  ilman varoitusta, mutta mahdollisimman huomaamattomasti altaan ohjaamiseksi  tarjota sinulle parasta palvelua.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea

  • Onko majoituspaikassa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea uima-allas?

    Kyllä, Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Kyllä, Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Plage Centrale de Sainte Marie la Mer, Llançà, Port-Leucate, Port Leucate Plage, de Banyuls, Plage des Chalets, Perpignan-Bompas, Saint-Jean.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea on?

    Majoituspaikan Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.