Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm (Hartland, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm (Hartland, Amerikan Yhdysvallat)

Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm

Lomakoti / Travellers Apartment at Clay Hill Corners Blueberry Farm Clay Hill Corners on kaunis maaomaisuus, josta on näkymät mustikka-alueille, ja pastoraaliset näkymät Ottauquechee-joelle, mäkiä, kenttää ja metsiä. Kotkat ja muut villieläimet käyttävät joen valtatietä. Linnut, perhoset ja puutarhat ympäröivät sinua. Syvästi rentoutua riippumatot ulos kivimuurin, siemailla kahvia patiolla tai kodikas ylös sohvalla hyvän kirjan. Kun olet elvytetty, vaellus, pyöräily tai murtomaahiihto kotiovellesi tai kiertele Quecheen kylää (kaksi mailia) tai Woodstockia (7 mailin päässä). Ravintolat, musiikki, myymälät ja kiertoajelut ovat lähellä, mutta olet ehdottomasti maakohtaisessa ympäristössä. Olemme helpon 15 minuutin ajomatkan päässä Hannoverista, New Hampshiresta, Dartmouth College -keskukseen tai Datmouth Hitchcock Medical Centeriin.Tämä mukava tehokkuusasunto, joka on kytketty kotiin, on pohjakerroksen oma sisäänkäynti Ottaquechee-joelle. Meidän huoneisto on yksinkertainen, puhdas ja kodikas. Wi-Fi ja hyvä matkapuhelin vastaanotto helpottavat, jos haluat olla yhteydessä maailmaan. Pieni, mutta täydellinen keittiö tekee vierailustasi helpommaksi. Sinulla on täydellinen yksityisyys, mutta olemme lähellä resursseja, joiden avulla voit nauttia lomastasi.Olohuoneessa on suuret ikkunat, TV, queen-ulosvedettävä vuodesohva, mukava pehmustettu tuoli, jossa on hyvä valo, pieni ruokapöytä, kulma-keittiö, yksi murphy-vuode, vaatekaappi, kirjat, lautapelit. Makuuhuoneessa on upouusi queen-vuode (yritys, jossa on tyynyn yläosa) ja vaatekaappi. Kylpyhuoneessa on amme ja suihku. Suodamme ilmaa niille, jotka ovat allergisia tai ympäristöystävällisiä. Samassa kerroksessa on pitkälle infrapunasauna, joka helpottaa kipua ja kipua.Wilderness Trails. lähistöllä oleva seikkailualan yritys voi tarjota polkupyöriä, veneitä, maastohiihtoja ovellesi tai kuljettaa sinut moniin jokiin ja reitteihin seikkailuun. Vermontin perhokalastuskoulu varaa etukäteen yksityisen perhokalastuksen oppitunteja. Avainsanat: Tranquil, Country, Apartment, Farm, Flat, Efficiency, Rental, Ski House, Cozy retreat, Romanttinen pakopaikka, Wildlife, Gardens, Blueberry Farm, Market Garden, CSA, Farmstand, Keskeisellä paikalla, Balloon festivaali, Fall lehdet, Dartmouth, Hannover, Woodstock, Taimenen kalastus, Melonta, Melonta, Pyöräily, Ulkoilma-aktiviteetit, Valmistelut, Häät

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm

  • Onko majoituspaikassa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm uima-allas?

    Ei, Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm?

    Kyllä, Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm?

    Lähellä majoituspaikkaa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm sijaitsevat nähtävyydet ovat Lebanon Municipal Airport, Killington Ski Resort, Hartness State Airport, Okemo Mountain, Pico Mountain, Rutland Southern Vermont Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm on?

    Majoituspaikan Vacation/travelers Apartment At Clay Hill Corners Blueberry Farm peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.