Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä (Valencia, Espanja)

Koko talo/asunto Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä (Valencia, Espanja)

Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä

Sijainti, DESIGN, uusi, ystävällinen isäntä HELP NAUTTIMAAN VALENCIA paikallisena! Asunto 50 neliön, moderni ja viihtyisä metriä erinomaisella paikalla Valencian keskustassa ja näkymät Plaza del Ayuntamiento. Avara ja valoisa olohuone parivuode, taulutelevisio ja WiFi koko talon. Neljän hengen huone ja keittiö, kahden hengen huone ja tilava kylpyhuone. Tehokas ilmastointi / lämmitys. Terassi pöytä ja tuolit kahdelle ihanteellinen paikka nauttia aamiaista ulkona harkitsee elämän keskellä kaupunkia ihmisiä. Toisessa kerroksessa, hissi.erittäin turvallinen alue. Asunto sijaitsee vertauskuvana kävelykadulla, jossa on monipuolista ruokaa ja kulttuuria. Vieressä Barrio del Carmen, Tuomiokirkko, Plaza de la Virgen ja Keskustori. Ympäröivät suuret ostos- ja viihdetarjontaa kaupungin: Starbucks, Foster Hollywood, uusi Hard Rock Cafe, ostoksia Valencia CF, elokuvateatterit ja teatterit. Löydämme lähiravintoloita kokit tykkää Ricard Camarena ja Quique Dacosta. Kolme supermarketit alueella ja vain kolme minuuttia Central Market Valencian kaikenlaisia ​​tuoreita ja tyypillisiä tuotteita maa. Todellinen spektaakkeli aisteille. Vieressä kerroksessa: useita pankkeja pankkiautomaatit ja parkkipaikoilla.Erinomainen viestintä: Bussipysäkki ovella ja metroasema vain 200 metriä. Pyörä vuokra-alueen. Lähellä Merentutkimuksen ja City of Arts and Sciences. Matkailutoimisto 50 metriäHuoneistossa on:Keittiö mikroaaltouuni grilli toiminto, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, leivänpaahdin, vedenkeitin, juicer ja kaikki tarvittavat välineet.Olohuone vuodesohva 140, LED-taulutelevisio 42 'Ruokailuhuone neljä tuoliaTerassi pöytä ja kaksi tuoliaModerni kylpyhuone. kuivausrumpuMakuuhuoneessa vuode 160 cm ja naulakko lokerot vaatteet ja jalkineetIlmastointi / lämmityshissiliinavaatteet ja pyyhkeet. Rauta ja lauta. Lapset ovat tervetulleita. Tarjoamme plagiaatti. perus ensiapulaukku. Valitettavasti ei lemmikkejäTupakointi on kiellettyYksikään osapuolistaTärkeää: Samassa rakennuksessa ja samassa kerroksessa meillä on samanlainen kerroksessa (VT-39588-V) myös majoittaa 4 henkilöä (ovat ainoat huoneistoa maahan) siten, että molemmat majoittaa 8 henkilöä. Olemme iloisia kaikki epäilykset ja pyrkiä varmistamaan, että suosituksemme avulla he voivat nauttia kaupungin niin paljon kuin me. Voimme tarjota tietoa tennistä, meloa tennis, golf, purjehdus ja surffaus kaupungissa, samoin kuin kaikki ajantasaista tietoa lasten toimintaa

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä

  • Onko majoituspaikassa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä uima-allas?

    Ei, Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä?

    Ei, Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä?

    Lähellä majoituspaikkaa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de la Malvarrosa, Valencian lentokenttä, Barrio histórico, Catedral de Valencia, Ciudad de las Artes y las Ciencias, Feria Valencia, Ciutat Vella, Eixample.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä on?

    Majoituspaikan Uusi Moderni Ja Valoisa Huoneisto, Kunnostettu Raatihuoneentori Yhdessä peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.