Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut (Austin, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut (Austin, Amerikan Yhdysvallat)

Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut

Upscale Downtown Condo - Täydellisen Corp-vuokraus, kävele 6. kadulle, Capitolialle ja UT: lle Täydellinen lyhytaikaiseen, keskipitkään ja pitkäaikaiseen yritysvuokraukseen. Kuvittele elää, työskennellä, käyttää ja / tai pelata kaikkia kävelyetäisyydellä lomasi. Austinin keskustassa on vahva sekoitus sekä vakiintuneita että aloittavia julkisia ja yksityisiä työnantajia sekä valtion ja yliopistojen tiloja. Todella elinvoimainen ja kutsuva liiketoimintaympäristö.Vaikka useimmissa paikoissa korostuu, että lähellä on muutama ravintola, baari tai puisto, kuvittele, että sinulla on yli sata 4 tähden tai sitä korkeampaa ravintolaa, yli neljäkymmentä 4 tähden baaria tai aulaa, kymmeniä kuntosaleja ja harjoitusvaihtoehtoja, kiertueita, korkea- laadukas sairaala ja lukuisia lääketieteellisiä palveluita, pyöräilyreittejä, Zilker Park, Lady Bird Lake, kahvilat, konserttipaikat, museot ja pelataan kaikki lyhyen kävelymatkan päässä !!!Haluatko kiertää? Austinin keskusta tarjoaa Segway-, ruoka-, viini-, pubcrawl-, pyörä-, RiverBoat-, Duck-, Double Decker-, kävely- ja Austin-retkiä. Musuems- Blanton, Harry Ramson, Bullock, Austin Toy, Austin Fire, naiset ja heidän työnsä sekä osavaltion pääkaupunki.Musiikki - liian monta mainitsemista, mutta kuuluisimpien joukossa ovat Frank Erwin Center, Mohawk, Stubbs, Parish, Antones, Continental Club ja Austin City Limits.Olitpa pari vai yksin, nautit vierailustasi 800 Brazosissa. Tämä laadukas korkea nousu on hiljainen, moderni ja täynnä mukavuuksia. Tähän sisältyy 24 tunnin concierge, valinnainen aamu- ja iltapysäköintipalvelu, lukittu säilytystila, kattoterassi, josta on valtava 360 näkymää, 24 tunnin kuntokeskus ja pysäköintitilat.Huoneiston sisustus on sisustettu tyylikkäästi yhdistelmällä hyväpalkkaista, moderneja ja maalaismaisia teollisuusmuotoja. Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, graniittitasot, taulutelevisio, WiFi ja uudet huonekalut. Oleskeluaika on vähintään 30 yötä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut

  • Onko majoituspaikassa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut uima-allas?

    Ei, Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut?

    Ei, Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut?

    Lähellä majoituspaikkaa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut sijaitsevat nähtävyydet ovat Texas State Capitol, Downtown Austin, University of Texas at Austin, Austin-Bergstrom International Airport, Stephen F's Bar & Terrace, South by Southwest, Austin Comic Con, Texas Book Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut on?

    Majoituspaikan Upscale Downtown Condo- Perfect Corp Rental, Walk To 6Th St, The Capitol & Ut peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.