Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! (Port Royal, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! (Port Royal, Amerikan Yhdysvallat)

Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views!

Päivitetty lemmikkieläinystäv��llinen Beach Condo, jossa on henkeäsalpaavat näkymät! Täysin henkeäsalpaava näkymä tästä kauniista huvilasta Harbour Islandilla! Tämä hyvin varusteltu 1 makuuhuoneen huvila on äskettäin päivitetty ja valmis rantalomalle! Uusittu ja päällystetty vaatekaappi sisäänkäyntialueella ja olohuoneessa. Nauti merituulesta, josta on upeat näkymät suojatulta kuistilta. Aamukahvi ei maistanut koskaan niin hyvältä, että tämä näkyi. Lemmikkieläimet ovat sallittuja lemmikkieläinmaksuineen, ja niiden on oltava alle 25 lbs.Pidä sohvalla mukava kirja tai katsele elokuvia taulutelevisiosta samalla, kun nautit yhä kauniista merestä ja koskemattomasta rannasta aivan ikkunan ulkopuolella. Keittiö on hyvin varusteltu ja tuntuu kotona kaikkien uusien ruostumattomien laitteiden kanssa. Runsaasti laskuri- ja säilytystilaa on täydellinen niille, jotka nauttivat ruoasta. Makuuhuoneessa on queen-vuode, jossa on runsaasti säilytystilaa kaikkiin uintiisi! Hyvällä maulla sisustettu ja täydellinen kaikki vuodevaatteet, tunnet olosi kotoisaksi täällä. Olohuoneessa oleva sohva on vuodesohva ylimääräisille nukkumisjärjestelyille. On pesula, jossa on täysikokoinen pesukone ja kuivaimet lattialla. Vain 15 kilometrin päässä viehättävästä, historiallisesta Beaufort SC: sta sijaitseva Harbour Island on yksityinen, aidattu yhteisö, joka tarjoaa kaksi ja puoli kilometriä koskematonta rantaa ja hehtaareja kauniilta suolta. Saaren palveluihin kuuluu ranta- ja Racquet Club, olympiakokoinen uima-allas, josta on näkymä Harbour-joen suoille, kuntosali, tenniskenttiä, hiekkadallipallokenttä, lastenallas ja sekalaiset. Sinulla on myös pääsy taloyhtiöiden uima-altaalle ja tietenkin kauniiseen rannallemme. Ympäröivä alue tarjoaa erinomaiset golf, veneily ja sightseeingmahdollisuudet yllin kyllin! Harbor Island on myös kätevä päiväretki historiallisiin kaupunkeihin Savannah, Georgia ja Charleston, South Carolina, mutta olemme vedonlyönti et koskaan halua lähteä rauhallisuus Harbor Island ja viehätys kaunis Beaufort! * 3% Varausmaksu lisättiin. Ajoneuvon kulkukorvausmaksut ovat perille saarella ja voivat muuttua. Hinnat vaikuttavat 11/01/2017: päivän kuluttua 11 dollaria. 00; 1-5 yö kulkee 11 dollaria. 00 per yö; 6-7 yötä 70 dollaria. 00; 8-14 yötä 80 dollaria. 00; 15-21 yötä 85 dollaria. 00; 22-30 90 dollaria. 00; 31-90 yötä 100 dollaria. 00; 91-364 yötä 115 dollaria. Käynnistimien tarvikkeet (1-3 yötä), joissa on paperipyyhkeitä, astianpesuaineita ja astianpesuaineita, roskapusseja, wc-kudoksia, käsi- ja kylpy-saippuaa.* Yhteisön altaat ovat tyypillisesti avoinna 1.4.-31.10. Ominaisuuksia päivitetään jatkuvasti tarjoamaan vieraille nautinnollinen loma kokemus. Ajoittain omaisuuden kalusteet voivat muuttua. Tämä materiaali perustuu tietoihin, joita pidämme luotettavina, mutta koska ne on toimitettu kolmansien osapuolten toimesta, emme voi edustaa sitä, että se on tarkka tai täydellinen, eikä sitä saa käyttää sellaisenaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views!

  • Onko majoituspaikassa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! uima-allas?

    Kyllä, Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views!?

    Kyllä, Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views!?

    Lähellä majoituspaikkaa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! sijaitsevat nähtävyydet ovat Hunting Island State Park, Beaufort MCAS /Merritt Field, Hilton Head Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! on?

    Majoituspaikan Upgraded Pet Friendly Beach Condo With Breathtaking Views! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.