Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! (Bandon, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! (Bandon, Amerikan Yhdysvallat)

Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town!

Päivitetty, koiraystävällinen mökki syrjäisellä alueella - minuutin päässä rannalta ja kaupungista! Sabala-mökkiKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä haluamasi päivämäärät ja klikkaa 'Varaa nyt!'Pysy hiljaisella rannikkopaikalla tämän koiran ystävällisellä Bandonin loma-asunnolla, kahden makuuhuoneen moderni mökki, jossa on tilaa jopa seitsemälle hengelle.Tämä kodikkaan yksinäinen sijainti sijaitsee Bandon Dunes Golf Resortin pohjoispuolella sijaitsevien kohoavien kuusen puiden keskellä. Hotelli sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät paljon rauhaa ja hiljaisuutta. Mutta se on vain nopea seitsemän kilometrin matka etelään tuoreita mereneläviä ruokapaikkoja, viehättävä rannikon kahviloita, paikallisia taidegallerioita ja boutique-kauppoja Bandonin sydämessä. Lähin ranta pääsee upeasti eristäytyneeseen paikkaan Whisky Run Lane'n lopussa, noin puolitoista kilometriä.Tämä koti on klassinen hytti-in-the-metsässä esteettinen puukatot, lattiat ja seinät, viihtyisä puulämmitteinen liesi ja ulkona inspiroitu sisustus. Päivitetty nykyaikana, ja siinä on myös kaapelitelevisio (jossa on DVD-soitin ja DVD-levyjen kotikirjasto), tavalliset keittiökoneet ja kaasugrilli grillipaikoille. Siellä on myös ilmainen WiFi.Ruoanlaitto on tuulta kaikilla laitteilla, lisävarusteilla ja runsaalla työtasolla, jotka löydät täydestä keittiöstä, ja sinulla on tilaa syödä yhdessä kuuden istuimen ruokapöydässä. Nauti al fresco-kokemuksesta tilavalla etukannella, sitten paahdetaan vaahtokarkkeja jälkiruokaa varten. Yhdessä makuuhuoneessa ja parvella tilaa mahtuu enintään seitsemän vierasta. Makuuhuoneessa on queen-size-vuode, kun taas parvella on viisi erillistä vuodetta (sopii lapsille!). Pieni yöpaksu, koirasi voi liittyä kaikkiin hauskoihin, ja siellä on myös oma pesukone / kuivausrumpu, jotta voit pakata valoa. Suunnittele perhep��ivän hauskaa, kun West Coast Game Park Safari -hotellissa on näkymät eksoottisille eläimille. Voisit myös tuoda golfklubeillesi aikaa viiteen Bandon Dunes Golf Resortin kurssiin, joita pidetään maan hienoimpien linkkien tyyliin. Lepo, rentoudu ja lataa eteläisen Oregonin rannikon kauneutta tässä viehättävässä kodissa - varaa se tänään! Sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat lisätä varauksen useampaan kuin yhteen koiraan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran maksu sisällytetään lueteltuun kokonaiskustannukseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town!

  • Onko majoituspaikassa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! uima-allas?

    Ei, Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town!?

    Kyllä, Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town!?

    Lähellä majoituspaikkaa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! sijaitsevat nähtävyydet ovat Bandon State Airport, Southwest Oregon Regional Airport, Pacific Coast Scenic Byway.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! on?

    Majoituspaikan Updated, Dog-friendly Cabin In A Secluded Area - Minutes From Beach & Town! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.