Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 (Porthmadog, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 (Porthmadog, Iso-Britannia)

Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167

Ty'r Ysgol, MORFA BYCHAN Tämä laadukas paritalohuoneisto Morfan Bychanin rannan lähellä nukkuu kuusi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.Ty'r Ysgol on paritalo kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rannalta Morfa Bychanissa. Mökissä on king-size-parivuode, kaksinkertainen ja kahden hengen huone sekä kylpyhuone, alakerrassa oleva märkä huone, keittiö, ruokailutila ja puupoltin sekä puulämmitteinen olohuone. Ulkopuolella on puutarha-alue edessä ja takana huonekaluilla ja oma poreallas. Ty'r Ysgol on golfkentän vieressä, viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupasta ja pubista ja kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Black Rock Sands -rannalta, ja se sijaitsee hyvällä paikalla Porthmadogille ja Portmeirionille.Palvelut: LPG-keskuslämmitys (alakerrassa) ja puulämmitteiset. Sähköuuni, keraaminen liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, 2 x televisiot (yksi Sky, yksi Freeview), DVD, radio, iPod-telakka, WiFi, valikoima kirjoja, pelejä ja DVD-levyjä. Polttoaine-, teho- ja käynnistyspakkaus puulämmittimille inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrata, ota mukaan omat rantapyyhkeet. Pinnasänky, portaat ja syöttötuoli pyynnöstä. Off road pysäköinti 4 autolle. Pyörän varastointi. Suljettu edessä ja takana nurmikko ja patio, jossa on ulkoporeallas, huonekalut ja BBQ. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä tervetulleita. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kaupat ja pubi 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ranta 10 minuutin kävelymatkan päässä.Alue: Kuuluisat kuoronsa, upeiden vuoristojen ja kauniiden laaksojen keskellä, tämä ihana maa tarjoaa jokaiselle jotakin. Snowdoniasta Pohjois-Walesissa Brecon Beaconiin ja Pembrokeshiren rannikolle etelässä.Kaupunki: Sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä upealta Black Rock Sands -rannalta, Morfa Bychanin ihastuttavassa kylässä on paikallinen myymälä, posti ja erinomainen 18-reikäinen golfkenttä. Morfa Bychan sijaitsee vain 2 kilometrin päässä vilkkaalta Porthmadogin satamakaupungilta maalauksellisella Glaslynin suistoalueella, ja se sijaitsee hyvällä paikalla suurempia kauppoja ja ravintoloita varten. Ffestiniog Railway on myös helpon matkan päässä ja kävijät voivat matkustaa höyryjunalla upeiden Snowdonia-maisemien kautta. Borth-y-Gest on toinen kaunis kylä läheisyydessä ja on lähellä lukuisia kallioita ja lahtia, kun taas ainutlaatuinen italialainen kylä Portmeirionissa on myös helpon ajomatkan päässä. Historiasta kiinnostuneet voivat nauttia lähistöllä sijaitsevien Cricciethin, Harlechin ja Caernarfonin linnoista, kun taas kävelijät nauttivat Snowdoniasta ja kauniista Lleynin niemimaasta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167

  • Onko majoituspaikassa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 uima-allas?

    Ei, Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167?

    Kyllä, Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167?

    Lähellä majoituspaikkaa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 sijaitsevat nähtävyydet ovat Black Rock Sands, Ffestiniog Railway, Criccieth Beach, Criccieth Castle, Harlech Castle, Sygun Copper Mine, Snowdonia National Park, Dinas Dinlle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 on?

    Majoituspaikan Tyr Ysgol, Pet Friendly, With Hot Tub In Morfa Bychan, Ref 26167 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.