Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M (Guitiriz, Espanja)

Koko talo/asunto Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M (Guitiriz, Espanja)

Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M

Tyypillisiä maaseudun Galicia, kunnostettu ja upeat jäämistöstä 16000 m Galician perinteinen kivitalo charmia.Sisustus talo on täysin ehdollistettu elää.Kiviseinät, korkeat katot, puiset palkit ja terrakotta lattiat ja puun.Se jaetaan keittiö 30m varustettu kaikella mitä tarvitset. 50m takkahuone, sohvia ja nojatuoleja. Kolme makuuhuonetta, yksi oma kylpyhuone. Suuri kylpyhuone. Suuri sali, kirjasto. Outdoor kuisti on puiset huonekalut. On mahdollisuus laajentaa majoitusta paikoissa, aina pyydettäessä, kuten kiinteistö on osa, jota ei tarjotaan tavallista vuokra.Matkailijat voivat olla talon ja maan niiden yksinomaiseen käyttöön.Valtava yksityisellä tilalla hedelmäpuita ja vanhoja puita ('Carballeira) lisäksi muita tyypillisiä perinteisten rakennusten alueen (aitta, Palleira, uuni, kyyhkyslakka, kappeli, kaivot). Kaunis puutarha valaistus ja eri kulmat levätä. Urheilukenttä (tennis, koripallokenttä, luistelu). Kiinteistö sijaitsee maaseudulla ympäröimänä Atlantin metsän ja niittyjen. Pienessä ytimen maaseudun väestöstä (noin 10 taloa). Sen suuri tila voidaan 'eristää' ja kuitenkin lähellä kaikkia palveluja ja pääsy.Keskustassa Galician ja siksi hyvin palvellut kaikkialla tässä yhteisössä. Helposti A6 tai NIV Madrid-La Coruna (1000 m päässä). Etäisyydet tärkein Galician kaupungeista: Lugo (34 minuuttia moottoritietä pitkin), La Coruna (39 minuuttia moottoritietä pitkin), Santiago de Compostela (1 tunti N-634 tai A6 ja AP9), ja Rias Baixas Pontevedra (1 tunti ja 30 minuuttia), Orensen (1 tunti ja 44 minuuttia).Pargan ja kaupungin Guitiriz (vajaan 2 km) tarjoavat kaikenlaisia ​​palveluja (ravintoloita, kauppoja, supermarketteja, kirkko, baareja ...).Toiminta läheisyydessä: Golf, Spa matkailu, vaellus, tyypillinen gastronomia, kulttuuri matkat, festivaaleja ja kulkueita, hevosen polkuja, rannat ...Sijaitsee Pohjois Camino de Santiago, lähiympäristössä (2 km) ovat kaksi kylpylöissä (Balneario Guitiriz hotellissa on modernit kylpylöistä ja spa Pardiñas); Golf Club ja kylpylä Guitiriz; eri kuumia lähteitä kanssa lääkkeiden vesillä; vapaa levätä tai kylpyhuoneen (kuntien altaat ja luonnon altaat jokeen) alueet; retkeilyreitit; edelleen megaliittiajan kulttuurin ja castrexa (Mámoas, linnoituksia ...); siviili- ja uskonnollisen arkkitehtuurin; perinteisillä markkinoilla ('Messut') useita päiviä kuukaudessa; Suosittu ja gastronominen festivaaleilla (Koska puolue 'Os kovettumia ea kivi' tai 'ea Orella hirssi kakku').Heinä Pardiñas Folk Festival järjestetään.Noin tunnin päässä on Cantabrian rannikolla ja Atlantin suistoissa (Ribadeo rannalla katedraalit, Viveiro, Cape vaarna baarit, Ortigueira, San Andres de Teixido, Cedeira, Ferrol, Malpica ...), kiva rantoja ja kallioita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M

  • Onko majoituspaikassa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M uima-allas?

    Ei, Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M?

    Kyllä, Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M?

    Lähellä majoituspaikkaa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M sijaitsevat nähtävyydet ovat A Coruña desde el aire, Santiago de Baamonde, Ber, De Santa Cruz, Albergue de Peregrinos de Gonzar, Plaza de María Pita, Lagoa de Sobrado dos Monxes, Estación de trenes de Lugo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M on?

    Majoituspaikan Typical Rural Galicia, Restored And Spectacular Estate Of 16000 M peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.