Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tydes - Take time out relaxing by the river (Gosford, Australia)

Koko talo/asunto Tydes - Take time out relaxing by the river (Gosford, Australia)

Tydes - Take time out relaxing by the river

Tydes - Vietä aikaa rentoutuen joen Ottaa aikalisä AT TYDES!Tämä ainutlaatuinen ranta perheen loma-asunnon on kaiken ja enemmän voit nauttia fantastinen pako.Tämä suuri tilava avoin talo nukkuu jopa 6 aikuista ja lasta, ihanteellinen jakaa perheen ja ystävien kanssa.Tuo omalla veneellä tai nauttia mukana soutuvene ja kajakkeja.Huvittuneena koneita, biljardipöytä ja pöytätennis paikan päällä et täytyy löytää jotain tekemistä, jos sää ei ole ihanteellinen.Jos et mene ulos, sijaitsee 5 minuutin ajomatka on Tuggerah Westfield-ostoskeskus, jossa on elokuvateatteri, DJ: t, Target ja Woolworths.Nurkan ovat lähikauppoja Coles, kemisti, posti ja taverna.CHECK / Lähtö:Vaikka standardi check-in aika on 4. kaksikymmentäneljä ja uloskirjautuminen on 11. keskiyö Olen aina mielellään aikaisemmin check-in ja myöhempi check out, jos mahdollista. Tämä on erityisen tärkeää viikonloppuvarauksille, kun säännöllinen lähtöselvitysaika on sunnuntaisin klo 16.00.MAJOITUS:Tydes on 3 makuuhuonetta ja sopii jopa 6 aikuista ja 2 lasta.Makuuhuoneessa on queen-size-vuode2. makuuhuone on suuri 'perheystävällinen' huone queen plus ransk vuodesohva. 3. makuuhuone on 2 sänkyä.Kaikki 3 makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa.Myös yläkerrassa on tärkein kylpyhuone (kylpyamme, suihku, wc), ja siellä on myös erillinen wc vieressä isossa kylpyhuoneessa.On toinenkin wc ja suihku alakerrassa.Huomaa, että koska Tydes on vain 3 makuuhuonetta, se ei sovi yli 6 aikuista.OMINAISUUDET:Täysin varusteltu keittiö jossa jään / vedenjäähdytin jääkaappi.Hiljattain kunnostettu moderni sisustus kaunis mukavat vuoteet.Nauti hiljainen rentouttava ympäristössä istuu Waters Edge suosikki juoman ja nibblies.Ottaa aikalisä klo Tydes!Mitä säädetäänMakuuhuone - lakanat, tyynyt, peitot, pyyhkeet, pinnasänkyTV - Foxtel (kaikki kanavat), DVD-soitinInternet - maksuton laajakaistayhteysVesi Craft - 2 Tandem kajakkeja, 2 yhden kajakkeja, soutuvene, pelastusliivitPelihuone 1 - baarikeittiö, jääkaappi, arcade-koneita, biljardipöytä, jukeboksi, LCD-TVPelihuone 2 - pöytätennis, darts, kuntopyöräKitchen - iloinen wrap, folio, hillo osia, sokeri, oliiviöljy, talouspaperi, Mäntäkahvista, suola ja pippuri myllyt, jne, jneKylpyhuone - saippua, shampoo, hoitoaine, hiustenkuivaajaViihde - DVD, kirjat, palapelit, lautapelejäUlkopuolella - 4-poltin S / S BBQ, ulkosuihku, vavat ja puuttumaan, hyönteissuojaaPysäköinti - suuri autotalli sekä runsaasti off-kadun pysäköintiMitä tuodaHenkilökohtaiset tavaratSuosikki kirjoja ja DVDAurinkovoidetta ja hatutrantapyyhkeet

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tydes - Take time out relaxing by the river

  • Onko majoituspaikassa Tydes - Take time out relaxing by the river uima-allas?

    Ei, Tydes - Take time out relaxing by the river ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tydes - Take time out relaxing by the river?

    Kyllä, Tydes - Take time out relaxing by the river noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tydes - Take time out relaxing by the river pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tydes - Take time out relaxing by the river tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tydes - Take time out relaxing by the river?

    Lähellä majoituspaikkaa Tydes - Take time out relaxing by the river sijaitsevat nähtävyydet ovat Avalon Beach, Dee Why Beach, Whale Beach, Bilgola Beach, Narrabeen Beach, Collaroy Beach, Palm Beach, Long Reef Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tydes - Take time out relaxing by the river on?

    Majoituspaikan Tydes - Take time out relaxing by the river peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.