Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! (Avalon, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! (Avalon, Amerikan Yhdysvallat)

Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon!

Two Story Charmer vain muutaman askeleen päässä rannalta ja lahdesta Avalonin ❤️ !! Tämä viehättävä kaksikerroksinen yhden perheen koti, joka sijaitsee saaren kapeimmassa osassa, on vain muutaman askeleen päässä sekä rannasta että lahdesta. Tämä Avalon-helmi ei ole sinun suorittamasi vuokraus rannalta. Sen suunnitelleen ja rakentaneen perheen omistama se on sisustettu monilla kauniilla ja alkuperäisillä kappaleilla. Pääkerroksessa on iso, valoisa ja ilmava avoin oleskelutila, tilava ruokasali, jossa upea lasiseinä, joka erottaa sen etupuolelta / aulasta, ja upouusi ruokakeittiö, jossa on uudet laitteet, graniittiset työtasot, mäntykaapit ja laattalattiat. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kaksi täyttä kylpyammetta, pesutupa ja erillinen ruokakomero. Makuuhuoneissa on kokolattiamatto seinästä seinään, kun taas olohuoneen ja ruokasalin lattiat ovat lehtipuita ja itämaisia. Toisessa kerroksessa on ylimääräinen makuuhuone ja täysi kylpyamme. Tässä kerroksessa on vielä yksi erillinen oleskelutila, joka sisältää mukavan vuodesohvan, ladatut kirjahyllyt ja jopa vauva-pianon! Uusi maali ja matot, keskusilmastointi, katedraalin katot, kattotuulettimet, kaksi suurta taulutelevisiota, kaapeli, langaton internet, iso kylpyamme ja monet muut alkuperäiset kosketusvälineet tarjoavat perheille kaikki mukavuudet, joita heidän lomaunelmiensa tekemiseen tarvitaan. tulla todeksi. Kotimme on rakennettu 1 ½ erälle, mikä antaa perheille mahdollisuuden nauttia mukavan kokoisesta, aurinkoisesta, aidattu-taka- / sivupihasta, jossa on sivukansi ja kaasugrilli. Tilava suljettu ulkosuihku on lisäetu! Katu on vain yhden korttelin pitkä ja sillä on julkinen pääsy rannalle, samoin kuin Avalonin kajakkipuisto ja julkinen telakka. Sijainti, sijainti, sijainti !! Meillä on asuinalue, jossa perheen hauskaa kannustetaan, mutta ryhmävuokrausta ei suositella. Jos ajatuksesi on äänekäs ja myöhäinen, kannattaa etsiä loma-asuntoa muualta kaupungista. Etsimme vuokralaisia, jotka kohtelevat kotomme ikään kuin se olisi heidän oma. Joustavat saapumis- ja lähtöpäivät ovat mahdollisia. Avalon on upea merenrantayhteisö, joka yhdistää upeat rannat, ostosmahdollisuudet ja ravintolat sekä helpon pääsyn Wildwood-puiston, Atlantic City -kasinoiden ja historiallisen Cape Mayin jännitykseen. Varaa unelmaloma tänään!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon!

  • Onko majoituspaikassa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! uima-allas?

    Ei, Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon!?

    Ei, Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon!?

    Lähellä majoituspaikkaa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! sijaitsevat nähtävyydet ovat Boardwalk, Golden Nugget, Lucy the Margate Elephant, New Jersey Home and Garden Show, Cape May Airport, The Atlantic Club, Boardwalk Hall, Caesars.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! on?

    Majoituspaikan Two Story Charmer Just Steps From Both Beach And Bay In The Of Avalon! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.