Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tranquility In The Home Of The Anasazi (Cerrillos, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Tranquility In The Home Of The Anasazi (Cerrillos, Amerikan Yhdysvallat)

Tranquility In The Home Of The Anasazi

Rauhallisuus koti Anasazi Jos haluaisivat yhteyden luontoon, mutta on helppo pääsy iloista Santa Fe, Galisteo, Nambe ja sen jälkeen ... ajattelemme sinua rakastan kotimme istuu 28 hehtaarin kauniilla Galisteo vesistöalueella. Ja, jos 28 hehtaarin ei aivan riitä, meidän 'takapihalla' on 10000 hehtaarin koskematon BLM maa. Galisteo vesipiirin on ympäristön suojelualue. Tämä alue on myös pidetään yhtenä historiallisen sijainnit Anasazi, 'alkuperäinen ihmisiä', jotka voivat on asunut täällä niin kauan kuin 10000 vuotta sitten. Basin oli peräti 20000 asukasta 8 eri Pueblot niinkin hiljattain kuin 1000 vuotta sitten. Tänään, näet ainoastaan ​​3 ihmisen aiheuttamien valot yöllä, mutta jokainen tähti voitte kuvitella. Joki on kirottu ylös virta, joten se virtaa vain voimakkaan sateen aikana. Jos olet siellä aikana sateet, se on hauskaa kävellä yli nähdä raivoaa kosken.Casa de Estrella Bella saa nimensä uskomattoman määrän tähtiä nautit iltaisin jälkeen upea auringonlasku. Koti on hieman yli 1700 neliömetrin ja on:2 makuuhuonetta - 1 King 1 Queen BedMaster kylpy ja puoli kylpyParviAmazing valo ja näkymät joka suuntaan.2 Portaalit syöminen alle, nauttia näkemykset ja grillaus (eteläpuolella).Tilava olohuone ja keittiö on 'Old Adoben, joka on 2 jalka paksut seinät törmäsi maa päällystetty runsas perinteinen kipsi. 12 jalka katto vanha säteet käytöstä panimon lisätä rento ilmapiiri. Sen lämmin, kodikas ja tuntuu mukava kengät.Home on kaikki uudisrakentaminen ja modernit laitteet, täysin varustettu kaikki (myös kaukoputki, pelejä ja TV jos todella tarvitset korjata), ja pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat kotiin elämään. Muuten, Sarah (omistaja) on arkkitehti ja rakentaja ... joten kaikki ihanat tilat ja pienet yksityiskohdat.Satelliitti-internet ja wifi, joka on melko nopea ja jolla on rajattomat tiedot.Amtrak kiskot ovat meidän etelärajalla. He risteilevät vain 2 kertaa päivässä vaatimattomalla, kaukaisella rommella. Ja koti on täynnä vanhojen ja uusien kalusteiden ja muutamia kivoja (ainakin meille) taidetta toivomme sinun nauttia ja kunnioitus (kiitos, ei koskettaa).On olemassa turvajärjestelmä. Sinulle annetaan hälytyksen koodi. Järjestelmään kuuluu 2 kameraa talossa, jotka auttavat meitä varmistamaan, että se on turvallinen vapaana. Emme seuraa, kun vierailijat asuvat kotona. Jos haluat, voit sijoittaa rätin tai vastaavan kameran päälle.Mitä keskeinen sijainti:- 75 minuutin päässä ABQ lentokentältä- 30 minuuttia Plaza, i. e. historiallisen keskustan Santa Fe- 20 minuuttia South Santa Fe elokuvia, ostoskeskuksia, jne.- 35 minuuttia Opera House- 60 minuuttia Teltta Rocks ja vähemmän Lake Cochiti- 75 minuuttia tai vähemmän Bandelier National Park, Puye Cliff asuntojen, Los Alamos, Chimayo ja Nambe.- 8 minuuttia Madrid (vanha kaivos kaupunki kääntyi taiteen siirtomaa kanssa pari ravintoloita ja kahvi talo)- 0 minuuttia vaellus, luonto, aurinko, kuu ja tähdet.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Poreallas
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Puhelin
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tranquility In The Home Of The Anasazi

  • Onko majoituspaikassa Tranquility In The Home Of The Anasazi uima-allas?

    Ei, Tranquility In The Home Of The Anasazi ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tranquility In The Home Of The Anasazi?

    Kyllä, Tranquility In The Home Of The Anasazi noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tranquility In The Home Of The Anasazi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tranquility In The Home Of The Anasazi tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tranquility In The Home Of The Anasazi?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tranquility In The Home Of The Anasazi on?

    Majoituspaikan Tranquility In The Home Of The Anasazi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.