Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community (Hendersonville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community (Hendersonville, Amerikan Yhdysvallat)

Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community

Rauhallinen, hyvin varusteltu huoneisto Golfyhteisössä Tämä Cummings Cove Golf -yhteisön puiden keskuudessa sijaitseva ja kahdentoista yksikön rakennuksen avoin pohjaratkaisun yläosa tarjoaa näkymän pienelle osalle 18. väylää. Tämä avoimen pohjaratkaisun yläkerrostalo tuo ulkopuolen sisätiloihin, joissa on kaksi olohuoneen ikkunaa ja iso ympäröity suojattu kuisti, joka on valmis ruokailun ulkopuolella. Tilavassa olohuoneessa on katedraalin katto ja kaasutakka. Keittiö on hyvin varusteltu, ja viereisessä ruokailutilassa oleva pöytä on kuusi. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi täyttä / parivuodetta, joissa on oma kylpyhuone ja suora pääsy kuistille. Molemmissa makuuhuoneissa on suuret kaapit ja lipastot. Lattiapäällyste on kovapuusta ja keramiikasta koko suurilla mattoilla. Olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa on HD-televisioita; kaapeli ja wifi sisältyvät hintaan. Viihtyisä yhden hengen kaappisänky säilytetään makuuhuoneen kaapissa ja on myös saatavana. Vuokraajilla on pääsy golfkentälle vaatimatonta vieraiden vihreää maksua vastaan, pääsy kaikkiin muihin urheilumahdollisuuksiin, mukaan lukien: ulkouima-allas; paino- ja kuntosalit, joissa on aikataulut; tenniskentät (yksi kova ja kaksi Hartru / savi); neljä kattopallokenttää ja kaksi bocce-tuomioistuinta. Klubitalossa, josta on näkymät vuorille ja golfkentälle, on baari ja se tarjoilee lounaan ja illallisen. Koirat harkita.Cummings Cove sijaitsee kätevästi: 15 min. keskustasta historiallisessa Hendersonvillessä, jossa on lukuisia ravintoloita, Pardee Hospital ja laaja valikoima suuria laatikkomyymälöitä; 20 min. Brevardin keskustasta sen musiikkikeskuksella ja kesäfestivaalilla; ja 35 min. Ashevillen keskustasta, ja siellä on runsaasti ruokailu- ja viihdemahdollisuuksia. Täysikokoinen Ingles-ruokakauppa on 8 min. pois Etowahista. Ashevillen alueellinen lentokenttä on lyhyen ajomatkan päässä 20 minuutissa,45 minuutin sisällä voi ajaa Blue Ridge Parkwayllä, vaeltaa ja rentoutua Liukukivellä Pisgahin kansallismetsässä ja pyöräillä Dupontin valtion metsässä ja Biltmore Estatessa. Hieman kauempana on Green River melontaan ja letkuihin, Mt. Mitchell, korkein huippu itään Mississippi, Lake Lure ja Chimney Rock Park. Alueella on yli 200 vesiputousta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community

  • Onko majoituspaikassa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community uima-allas?

    Kyllä, Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community?

    Kyllä, Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community?

    Lähellä majoituspaikkaa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community sijaitsevat nähtävyydet ovat Blue Ridge Parkway Destination Center, Asheville Regional Airport, Carl Sandburg Home National Historic Site, The Biltmore Estate, Chimney Rock Park, Sapphire Valley.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community on?

    Majoituspaikan Tranquil, Well-appointed Condo In Golf Community peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.