Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City (Salzburg, Itävalta)

Koko talo/asunto Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City (Salzburg, Itävalta)

Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City

Tyylikäs lomamökki puutarhalla Salzburgin kaupungissa Talo on parhaalla asuinalueella Salzburgissa, on erittäin hiljainen ja silti lähellä vanhaa kaupunkia. Se on hyvin kalustettu 6-8 henkilölle.Vieraillamme on 130 m² puhdasta asuintilaa 2 kerroksessa. Yläkerrassa on myös terassi, pieni, eristäytynyt puutarha ja parveke. Ilmainen yksityinen pysäköinti on talon edessä.Lemmikkieläimet ovat tervetulleita ja voivat odottaa puutarhassatai pelata läheisessä puistossa. Pohjakerroksessa:Sisään iso sali sisäänkäynnin kautta.Sieltä voit saada:- olohuoneeseen, jossa on terassi / puutarha- keittiöön- wc: hen- portaisiin ensimmäisessä kalustoTilavassa olohuoneessa on iso soikea pöytä, johon mahtuu 8 henkilöä. Huoneen viihtyisässä oleskelutilassa on digitaalinen TV, CD-soitin ja ilmainen langaton internetyhteys. Kirjat ja tiedot Salzburgista ovat valmiita sinulle!Keittiö on hyvin varustettu keittiövälineillä, astioilla ja lasilla. Seuraavat sähkölaitteet ovat saatavana:- jääkaappipakastin- 4 keraamista liesi- uuni- Leivänpaahdin- ruoanvalmistaja- Mikroaaltouuni- astianpesukone- pesukoneVoit käyttää myös:- pölynimuri- silitysrauta ja -lauta- taitettavat vaatteet hevonen- OstoskoriYläkerrassa:Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta:Suuressa etelään päin olevassa makuuhuoneessa on parivuodevarustettu, ja tarjoaa tarpeeksi tilaa kolmannelle sängylle. Lasiovi johtaa parvekkeelle, joka soveltuu auringonottoon näköalalla vuorille. Sähkökäyttöinen markiisi antaa varjoa. Kahdessa muussa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta.Kaikista suuremmassa on työpöytä työpöytä.Ikkunahuone - näkymä omaan puutarhaan: - tilava kylpyamme suihkulla- kaksinkertainen pesuallas- bidee- wc. Voit odottaa tuoreita sänkyjä, yhden pyyhe- ja yhden kylpypyyhettä henkilöä kohti. On myös mahdollisuus toimittaa 2 taitettavaa sänkyä (80 cm x 190 cm). Joko yksi suuressa parivuodehuoneessa,tai perusta yksi tai molemmat taitettavat sängyt oleskelutilaan. Sijainti lähellä keskustaa - optimaaliset kuljetusyhteydetLomamökki sijaitsee erittäin rauhallisella (umpikujan lopussa) ja ylellisellä asuinalueella Gaisbergin juurella. Sijainti on lähellä keskustaa ja silti maaseudulla. Salzburgin vanha kaupunki, jossa on Hohensalzburgin linnoitus, katedraali, Getreidegasse kanssa Mozartin syntymäpaikka ja monet museot, on noin 3 km: n päässä, ja sinne pääsee joko jalka tai 10 minuutissa bussilla nro 6 muuttamatta junia. Numero 6 bussi vie sinut rautatieasemalta talomme 20 minuutissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Kahvinkeitin
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Ilmainen Wi-Fi
  2. Koko talo/asunto

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City

  • Onko majoituspaikassa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City uima-allas?

    Ei, Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Ei, Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Lähellä majoituspaikkaa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City sijaitsevat nähtävyydet ovat Salzburgin vanhakaupunki, Salzburg Hauptbahnhof, Berchtesgadenin kansallispuisto, Airport Salzburg, Mirabell Palace, Messezentrum Salzburg, Mozart Geburtshaus, Salzburger Christkindlmarkt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City on?

    Majoituspaikan Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.