Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. (La Cellette, Ranska)

Koko talo/asunto Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. (La Cellette, Ranska)

Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens.

Rauhallinen tai romanttinen piilopaikka mökillä orgaanisessa pienyrityksessä. Sodan alapuolella sijaitsevan maalaistalon vieressä sijaitseva pieni mökki on rakennettu paikallinen kivi sotien välillä on remontoitu ja kunnostettu muuttamalla se viihtyisiksi ja viehättäviksi, mukavaksi lomamökiksi kotoa. Mökki olisi ihanteellinen romanttisen tauon pari luonnon ystäville tai yhtä hiljainen piilopaikka kirjailijoita ja maalareita etsivät inspiraatiota!Ilmava ja valoisa kivimökki on viileä kesällä ja viihtyisä talvella. Koostuu kolmesta huoneesta - keittiö / päivä huone; makuuhuone ja suuri oma suihkuhuone ja wc kaikki pohjakerroksessa, mökki soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Internet on käytettävissä wifi-yhteyden kautta.Suuri keittiö / päivä huone on kaikki laitteet, joita tarvitsisi itsepalveluperiaatteella lomalle ja lämmitys on valurautainen puu-uuni - ilo tulla kotiin jälkeen ramble kautta ympäröivän maan kaistaa! Kindling ja polttopuut toimitetaan maksutta. On ruokapöytä ja tuolit ja suuri L-muotoinen kulmasohva tarjoaa runsaasti mukavat istuimet.Suuri makuuhuone, jossa on vastaava marmorinen tammi parivuode ja vaatekaappi, tarjoaa upeat panoraamanäkymät jatkuvasti muuttuvassa maaseudulla. Olemme äskettäin lisänneet tämän huoneen alle kauniin, tukevan päiväpeitteen vyöryä sängyn, joka mahtuu kahteen lasta tai aikuiseen. Kaikki vuodevaatteet, mukaan lukien pyyhkeet, toimitetaan.Tarjoamme tervetullutta haittaa, joka koostuu viinistä tai omenamehuista, munista ja juustosta, omasta tai paikallisista tarjoajista ja muista luomutuotteista - karitsasta; makkarat; chutneys ja hillot; salaatit ja vihannekset jne. ovat ostettavissa, kun ne ovat saatavilla ja kausi. Voimme myös tarjota ilta-aterian yhdessä perheen kanssa ('table d'hôte') varauksella, joka antaa vähintään päivän etukäteen. Voimme tarjota omalta ja paikalliselta luonnonmukaiselta tuotteelta valmistettuja pakattuja lounaita, jotka antavat meille päivätilauksen myös.Olet tervetullut valitsemaan keittiön yrtit tai kukat, jotka vievät mielikuvitustasi.Voit vapaasti vaeltaa muualla meidän pienimuotoistamme, tavata eläimiä ja istua luonnonvaraisen lampun ympärillä.Mökin vieressä on pysäköintialue.Olemme toimiva pieni omistus; on vapaa-alue kanat ja toisinaan muut eläimet kulkevat ympäriinsä ja jotkut pienet maatalouskoneistot voivat olla käytössä kauden ja muiden tarvikkeita ja työkaluja ympärillä. Emme voi hyväksyä automaattisesti pieniä lapsia, koska emme voi taata, että alue on lapsiturvallinen, jos pienet lapset päästävät vanhempien valvonnasta. Vauvat ja pienet lapset, jotka ovat jatkuvasti aikuisten valvonnassa, ovat tervetulleita, samoin kuin vanhemmat lapset, jotka ovat tietoisia mahdollisista vaaroista; joten ota yhteyttä keskustelemaan tästä ennen varauksen tekemistä. Matkasängyt ja kokoontaitettavat sänkyä voidaan lisätä makuuhuoneeseen pyynnöstä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens.

  • Onko majoituspaikassa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. uima-allas?

    Ei, Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens.?

    Ei, Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens.?

    Lähellä majoituspaikkaa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. sijaitsevat nähtävyydet ovat Montluçon – Guéret Airport, Gare de La Souterraine.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. on?

    Majoituspaikan Tranquil Country Hide-Away For Nature Lovers In A Cottage In Organic Gardens. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.